Головна » Статті » Рецепти


З кукурудзяного борошна готують мамалигу, каші, а також можна приготувати смачне тістечко. Начинку для нього краще використовувати сирну з додаванням ягід.
Інгредієнти:

Маргарин - сто п'ятдесят грамів;
Цукор - сто грамів;
Яйце - одна штука;
Мука кукурудзяна - двісті грамів;
Розпушувач - одна чайна ложка;
Сіль -...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Ароматний кокосовий пиріг можна приготувати з додаванням вишні.
Інгредієнти:

Для приготування тіста:

Яйце - три штуки;
Маргарин - сто грамів;
Цукор - три чверті склянки;
Сметана - сто п'ятдесят грамів;
Розпушувач - одна пачка;
Сіль - щіпка;
Борошно - двісті грамів.

Для глазурі кокосової:
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Розсипчастий кекс з шматочками шоколаду буде чудовою і швидкої випічкою до чаю. Шоколад краще терти на крупній тертці, тоді кекс вийде не тільки з незвичайним смаком, але і незвичайним за фактурою.
Необхідні продукти

Два яйця
250 грам нежирної сметани
100 грам маргарину
Неповна чайна ложка соди (погасити оцтом)
Переглядів: 675
Рецепти | | Коментарі (0)

Корисний і смачний можна приготувати локшин ник з додаванням гарбуза.
Інгредієнти:
Для приготування гарбузової локшини:

Гарбузове пюре - двісті грамів;
Борошно - двісті грамів;
Жовтки - дві штуки;
Борошно і сіль.

Для приготування лапшевника:

Сир - двісті грамів;
Локшина - триста грамів;
Вершкове масло -...
Переглядів: 544
Рецепти | | Коментарі (0)

За незвичайним і красивим назвою ховаються... звичайні грінки. Брускетта (або брушетта) - традиційне блюдо італійської кухні, це скибочки підсушеного на решітці хліба з будь намазкой або начинкою.
В приготуванні традиційної брускетти є певні правила. Смак повинен бути свіжим, насиченим, яскравим, продукти не повинні змагатися один з одним, а...
Переглядів: 815
Рецепти | | Коментарі (0)

Багато ще з дитинства пам'ятають смачні тістечка «Трубочки». Використовуючи металеві конуси їх можна виготовити самостійно.

Інгредієнти:

Борошно - 750 грамів;
Цукор - один стакан;
Розпушувач - пів пакетика;
Кефір - двісті п'ятдесят мілілітрів;
Яйця - дві штуки;
Маргарин - двісті п'ятдесят грамів.

Процес приготування:
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Щоб приготувати зрази січені тушковані в сметанному соусі вам знадобляться наступні інгредієнти:
М'ясо з кісткою (лопатка) - п'ятсот грам;
Жир - сорок грам;
Черства булка - шістдесят грамів;
Лук - п'ятдесят грам;
Борошно - двадцять грам;
Одне яйце;
Сметана - одна восьма літра;
Сіль, перець - за смаком;
Рубана...
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування зраз по-варшавськи візьміть такі інгредієнти:
М'ясо без кістки (вогнищі або огузок) - шістсот грамів;
Жир - п'ятдесят грам;
Борошно - тридцять грам;
Товчені сухарі - п'ятдесят грам;
Масло вершкове - двадцять грам;
Лук - п'ятдесят грам;
Сіль, перець - за смаком.


Приготування:

1. М'ясо гарненько...
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

Тим, хто піклується про фігуру, дуже згодиться рецепт грецького салату в якому крім овочів є і шматочки курячого м'яса. Такий салат не дуже калорійний і при цьому чудово втамовує голод.
Необхідні продукти
Один огірок
200 грам помідорів
400 г відвареної курячої грудки
150 грам сиру фета (можна замінити бринзою...
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Про те, що печінка смачна знають багато, тому господині з них готують різні страви. Зокрема курячої печінки можна зробити паштет. Звичайно, рецептів приготування паштетів безліч, але, тим не менше, кожен рецепт відрізняється один від одного.
Інгредієнти:

Куряча печінка - п'ятсот - шістсот грамів;
Цибулина - дві штуки;
Переглядів: 713
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 2091-2100 2101-2110 2111-2120 2121-2130 2131-2140 ... 4691-4700 4701-4708