Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати грецький салат з куркою?
Тим, хто піклується про фігуру, дуже згодиться рецепт грецького салату в якому крім овочів є і шматочки курячого м'яса. Такий салат не дуже калорійний і при цьому чудово втамовує голод. Необхідні продукти Один огірок 200 грам помідорів 400 г відвареної курячої грудки 150 грам сиру фета (можна замінити бринзою або фетаки) Банка маслин без кісточок Одна червона (фіолетова) цибулина Пучок листового салату По чайній ложці сухого орегано і базиліка Оливкова олія Лимонний сік за смаком Сіль і чорний мелений перець Приготування Відварене куряче м'ясо нарізати тонкими скибочками. З огірка зрізати шкірку, нарізати поперечними скибочками. Помідори нарізати часточками або кружечками. Цибулю потрібно різати великими кільцями чи півкільцями, але ні в якому разі не дрібними кубиками. Листя салату краще не різати ножем, а порвати руками на досить великі шматки. Викласти всі овочі в салатник, додати маслини, зверху покласти невеликі шматочки фети або бринзи. Приготувати заправку. Оливкова олія змішати з базиліком, лимонним соком, орегано, меленим перцем, сіллю. Можна злегка збити віночком. Полити заправкою салат і не перемішуючи подавати до столу. Перемішувати салат потрібно безпосередньо перед їжею. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |