Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грецький салат з куркою?
Тим, хто піклується про фігуру, дуже згодиться рецепт грецького салату в якому крім овочів є і шматочки курячого м'яса. Такий салат не дуже калорійний і при цьому чудово втамовує голод.
Необхідні продукти
Один огірок
200 грам помідорів
400 г відвареної курячої грудки
150 грам сиру фета (можна замінити бринзою або фетаки)
Банка маслин без кісточок
Одна червона (фіолетова) цибулина
Пучок листового салату
По чайній ложці сухого орегано і базиліка
Оливкова олія
Лимонний сік за смаком
Сіль і чорний мелений перець
Приготування

Відварене куряче м'ясо нарізати тонкими скибочками. З огірка зрізати шкірку, нарізати поперечними скибочками. Помідори нарізати часточками або кружечками. Цибулю потрібно різати великими кільцями чи півкільцями, але ні в якому разі не дрібними кубиками. Листя салату краще не різати ножем, а порвати руками на досить великі шматки.

Викласти всі овочі в салатник, додати маслини, зверху покласти невеликі шматочки фети або бринзи. Приготувати заправку. Оливкова олія змішати з базиліком, лимонним соком, орегано, меленим перцем, сіллю. Можна злегка збити віночком. Полити заправкою салат і не перемішуючи подавати до столу. Перемішувати салат потрібно безпосередньо перед їжею. Приємного апетиту!
Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, якому

Рекомендовані рецепти:

Печиво з фісташками
Грибний "біфштекс"
Яблучні козинаки
Ковбаса кров'яна
Вишневий пиріг з листкового тіста
Відкритий пиріг з персиками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: