Головна » Статті » Рецепти

Як готується піта?
Піта, це дивно смачна тонка коржик, всередині якої є порожнина, щось на зразок кишеньки. Піта ідеальна для створення домашніх бутербродів, кладеться начинка всередину коржі. Ось рецепт приготування піти:
Інгредієнти: борошно просеянная три склянки, плюс пів склянки борошна будуть потрібні в процесі приготування, оливкова олія (1 - 2 ст. ложки), чайна ложечка солі, води склянку теплої води, розпушувача чайна ложечка.

Як готувати: борошно з'єднайте з розпушувачем, сіллю, оливковою олією, воду влити теплу. Гарненько швидко замісити тісто, поставити потім його в тепле місце.

Через годину тісто розділити на середні за розміром шматочки, приблизно з яблучко і кожен шматочок розкачати тонко. Зробити круглу форму.

Випікати піту в духовці, температуру необхідно виставити + 190 (+200). Випікати 10 - 15 хвилин (але не більше 15 хвилин). Якщо перетримати піту, вона стане дуже твердою, не слід випікати до золотистої скоринки.

В процесі запікання піта надуется, як куля, так і повинно бути. Головне - не відкривайте духовку до тих пір, поки час запікання не вийде.
Просмотров: 483
Категория: Рецепти |
| Теги: піта, випікати

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Хачапурі
Яблучний пиріг з штрейзеля
Сирна "самса" з грибами
Прісне тісто листкове
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: