Головна » Статті » Рецепти

Як смачно приготувати солянку з білокачанної капусти?
Солянку можна приготувати на сковороді з білокачанної капусти і м'ясного асорті.
Інгредієнти:
Білокачанна капуста - один вилок;
Ріпчаста цибуля - одна або дві штуки;
М'ясне асорті (ковбаса, сосиски та інше);
Помідори - дві штуки;
Філе курки - одна штука;
Перець;
Сіль;
Часник.

Процес приготування:

Треба спочатку куряче м'ясо промити, просушити і порізати на смужки, потім посмажити. Після цього треба капусту нашаткувати і додати до курки, перемішати і дати протушкувати десять хвилин.
Помідори промити і подрібнити за допомогою блендера або натерти на тертці. Після цього до помідорів треба додати томатну пасту, перекласти до курки і капусту, перемішати і згасити ще п'ятнадцять хвилин.
Ковбаси, сосиски все треба нарізати на кубики, спочатку обсмажити на іншій сковорідці, після цього перекласти до капусти. Перемішати, присолити і поперчити. Часник очистити і дрібно порізати і все перекласти до капусти, перемішати. Солянка готова можна подавати. Якщо є маслини, то можна додати до капусти, туди ж налити сік з-під маслин.

Приємного апетиту!

Просмотров: 612
Категория: Рецепти |
| Теги: капусти, перемішати

Рекомендовані рецепти:

Грінки з беконом та помідорами
Фініковий кекс
Пате з індички з черносмородиновим желе
Салат "Червоний"
Фісташковий пиріг
Домашня куряча ковбаса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: