Головна » Статті » Рецепти |
Як смачно приготувати солянку з білокачанної капусти?
Солянку можна приготувати на сковороді з білокачанної капусти і м'ясного асорті. Інгредієнти: Білокачанна капуста - один вилок; Ріпчаста цибуля - одна або дві штуки; М'ясне асорті (ковбаса, сосиски та інше); Помідори - дві штуки; Філе курки - одна штука; Перець; Сіль; Часник. Процес приготування: Треба спочатку куряче м'ясо промити, просушити і порізати на смужки, потім посмажити. Після цього треба капусту нашаткувати і додати до курки, перемішати і дати протушкувати десять хвилин. Помідори промити і подрібнити за допомогою блендера або натерти на тертці. Після цього до помідорів треба додати томатну пасту, перекласти до курки і капусту, перемішати і згасити ще п'ятнадцять хвилин. Ковбаси, сосиски все треба нарізати на кубики, спочатку обсмажити на іншій сковорідці, після цього перекласти до капусти. Перемішати, присолити і поперчити. Часник очистити і дрібно порізати і все перекласти до капусти, перемішати. Солянка готова можна подавати. Якщо є маслини, то можна додати до капусти, туди ж налити сік з-під маслин. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |