Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ромову бабу з шоколадного мусу?
Оригінальний десерт на основі кави і невеликих мигдальних тістечок. Дуже смачно! Для приготування шести порцій десерту нам потрібно: сто мілілітрів кави (він повинен бути міцним і гарячим); двісті мілілітрів молока (гарячого); вісім жовтків; вісім грамів желатину; чотири стіл. ложки дрібної цукрової пудри; триста п'ятдесят мілілітрів вершків; по сто грамів білої і темної шоколадної глазурі (дрібно порубати); п'ятдесят грамів крихітних мигдальних тістечок; Розчиняємо світлу глазур в ста мілілітрах гарячого молока, а в темну кави. У кожну суміш додаємо по чотири грами віджатого розмоченого желатину. На водяній бані збиваємо сах. пудру, жовтки і сто мілілітрів молока. Отриману суміш ділимо на 2 частини, кожну перемішуємо зі світлою і темною глазур'ю. Ставимо на холод на 15 хв. Збиваємо вершки і перемішуємо половину вершків з масою з холодильника. Споліскуємо крижаною водою формочку для ромової баби. Наповнюємо її темною масою. Рубаємо мигдальні тістечка, висипаємо крихту в форму, зверху викладаємо світлу масу. Беремо вилочку і робимо мармурове забарвлення. Ставимо на холод на 4 години. На секунду опускаємо формочку в теплу воду і опрокидываем мус на тарілку. Зверху прикрашаємо залишилися збитими вершками. | |
Просмотров: 579 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |