Головна » Статті

Картопля, фарширована грибами: картопля — 8шт,гриби свіжі — 200г,цибуля ріпчаста — 1-2шт,сіль. Гриби ретельно промити, нарізати і обсмажити з цибулею. У очищеного картоплі зрізати верхню частину, маленьким гострим ножем акуратно вирізати середину, посолити і наповнити грибним фаршем. У форму для запікання налити трохи олії, поставити картоплю і запекти в духовці до готовності.
Переглядів: 693
Рецепти | | Коментарі (0)

Куряча грудка в сметанному соусі: філе курячої грудки — 500-600 р,болгарський перець (червоний) — 0,5 шт,приправа для курки — 1/3 чайної ложкисир (твердий) — 50 г (за бажанням),вершкове масло — 1 столова ложка,сільсметана — 200 г,часник — 3-4 зубчики,сік лимона — 1 столова ложка (за бажанням),сіль,мелений чорний перець або суміш 4-х перців.Філе курячої грудки вимити в холодній воді і добре обсушити паперовими рушниками.Болгарський перець вимити, видалити насіння і перегородки і нарізати півкільцями або чвертькільцями. У кожному філе зробити 3-4 надрізу і натерти приправою для курки. Форму для запікання змастити вершковим маслом і викласти філе в форму.сметанний соусЧасник очистити...
Переглядів: 660
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуски швидкого приготування: Змішуємо разом шпинат, гриби, яйця, молоко ітрохи спецій, солі і перцю. розливаємо у формочки ідуже швидко випікаємо. Хвилин 10. Смачна оригінальна закуска.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Спагетті з томатно-імбирним соусом: 3 ст. ложки оливкової олії3 зубчики часнику, подрібнитипластівці перцю чилі за смаком1-2 ст. ложки свіжого кореня імбиру, нарізати тонкою соломкою1 банку ( 800 грам консервованих помідор в томатному соку300 грамів спагетті5-7 гілочок базиліка, листочки порубатисільСпагеті відварити, відкинути на сито, зберігши трохи води від варіння пасти. У великій сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Викласти часник і пластівці чилі і швидко готувати до появи аромату. Викласти імбир і готувати ще 2-3 хв. Викласти помідори і їх розчавити дерев'яною ложкою. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати соус до...
Переглядів: 663
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба з овочами в горщику: рибне філе – 500 грамтоматна паста чи пюре – 1ст. ложкавода — 50 мілілітріврослинне масло – 2-3 ст. ложкикорінь селери – 100 грамлук порей – 1 шт.петрушка – 1 пучокморква-1шт.сіль, цукор – на смак,морква Рибне філе слід нарізати невеликими шматочками. Цибулю, моркву і корінь селери також нарізають, попередньо почистивши і помивши.В горщики риба укладається поперемінно з овочами, 3-4 шари, як вийде, але першим і останнім шаром повинна бути риба. Кожен шар злегка перчать, солять, посипають петрушкою або який-небудь інший травичкою. Додають в кожен горщик суміш олії...
Переглядів: 680
Рецепти | | Коментарі (0)

Фаршировані помідори: 6 помідорів1 пакет морського коктейлюбальзамічний оцетсоєвий соуссоус для морепродуктівсіль перець за смаком.Морський коктейль відварити у підсоленій воді з додаванням лаврового листа, кропу і орегано. Морепродукти остудити, додати бальзамічний оцет, соус для морепродуктів, соєвий соус і перець. Добре перемішати. У помідорів відрізати капелюшок і акуратно вийняти серцевину. Наповнити морепродуктів, прикрасити майонезом і гілочкою кропу.
Переглядів: 703
Рецепти | | Коментарі (0)

Піца «Double cheese»: Тісто дріжджовеСир твердий — 200 гКовбаса (салямі) — 250 гПомідор — 1-2 штЦибуля ріпчаста — 1 шт.Перець болгарський — 1/2 штМайонез (легкий) — 2-3 ст. л.Майоран (сушений)Зелень.ТІСТОКисле молоко (або кефір)- 0,5 лДріжджі — 2 ч. л. (розвести в 1/2 стак. теплою підсолодженої води (1 ч. л. цукру))Масло рослинне — 1/2 стак.Борошно — до м'якого тестуЦього тесту вистачить на 2-3 піци. Тісто розрівнюємо по формі руками дуже тонко.Змащуємо майонезом. Посипаємо сушеним майораном. Сир тремо на тертці. Після майонезу і майорану наносимо товстелезний шар сиру. Ріжемо часточками помідор. Так само ріжемо салямі. Викладаємо помідори на відстані один...
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

Гуляш сицилійська: 400 г яловичини або телятини450-500 г томатів у власному соку1 невеликий баклажан2 цибулини2-3 часточки часнику1 ст. ложка томатної пасти1 ст. ложка борошнапара гілочок розмарину2-3 гілочки базилікасіль, перецьрослинна оліяМ'ясо промиваємо і старанно обсушуємо, ріжемо середніми шматками. На сильно розігрітому маслі обсмажуємо м'ясо до коричневої скоринки через 2-3 рази, щоб шматки смажилися в один шар, лежали вільно.Подрібнюємо очищені цибулю і часник. Очищений баклажани нарізаємо шматочками. З розмарину, промивши, струсивши з нього воду, обриваємо листочки, дрібно рубаємо. Томати, якщо вони цілі, нарізаємо.В тій же сковороді, переклавши м'ясо в каструлю (або латку) кладемо цибулю і часник, шматочки баклажана, розмарин. Обсмажуємо, помішуючи,...
Переглядів: 641
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Танк»: 400 г печінки тріски3 яйця200 г відвареного рису150 г цибулісільмайонезмаслинзелень Цибулю дрібно покришити. Яйця натерти на дрібній тертці. Печінка тріски розім'яти виделкою. Додати рис, яйця, цибулю, посолити за смаком. Заправити майонезом.З маслин викладаємо танк.«Танк» — це салат, яким ви можете побалувати свого коханого чоловіка 23 лютого або будь-яке інше свято.
Переглядів: 725
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Гранатовий браслет»: 300 г курячого філе150 г цибулі300 г картоплі300 г буряка50 г волоських горіхів1 великий гранатсільмайонез Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Картоплю відварити. Буряк відварити. Цибулю дрібно нарізати. Куряче філе дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Додати філе, посолити, трохи обсмажити. Буряк натерти на дрібній тертці. Горіхи подрібнити в блендері або дрібно порубати ножем. Змішати горіхи і буряк, трохи посолити. Картоплю натерти на дрібній тертці. Гранат почистити, відокремити зерна. У центр великого плоского блюда поставити склянку.Навколо нього викласти картоплю, змастити майонезом. На картоплю викласти філе...
Переглядів: 690
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 ... 4691-4700 4701-4708