Головна » Статті

Бутерброд «Морська мушля»:  5 круглих булочок2 яйця100 г креветок (відварених)50 г червоної ікримайонезсільрослинна олія5 перепелиних яєцьБулочки розрізати уздовж, але не до кінця. З нижньої частини вийняти м'якуш. На рослинному маслі посмажити м'якуш до золотистого кольору. Яйця натерти на дрібній тертці. Креветки дрібно нарізати. Змішати сухарі, креветки, яйця, ікру. Заправити майонезом. Якщо необхідно, посолити. Булочки начинити салатом. Щоб булочки не закривалися, поставити зубочистку. Для прикрашання можна покласти перепелине яйце, воно буде символізувати перлину.Якщо перепелиних яєць немає, можна вирізати овал з білка курячого яйця.
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Тарталетки з сиром і помідорами: 150 г сиру2 яйцяпомідори черрі (або звичайні помідори)2-3 зубчики часникутарталеткисільмайонезСир натерти на дрібній тертці. Яйця натерти на дрібній тертці. Змішати сир і яйця. Додати видавлений через чеснокодавку часник, трохи посолити. Додати майонез, перемішати. Помідори нарізати кружечками (звичайні помідори нарізати невеликими шматочками). В тарталетки викласти сирну масу. Зверху викласти помідори.Прикрасити зеленню.
Переглядів: 555
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики з лаваша з сьомгою і шинкою: 2 лаваша (вірменських)200-300 г сьомги (малосоленой)300 г шинки200-300 г плавленого сирузелень за смаком.Зелень дрібно нарізати. Сьомгу нарізати тонкими пластиками. Лаваш змастити тонким шаром сиру. Викласти сьомгу. Посипати зеленню. Лаваш з сьомгою згорнути в рулет і покласти на 10-15 хвилин у морозилку.Потім дістати і нарізати шматочками. Також зробити рулетики з шинкою.
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Щука фарширована: щука (або судак) вагою близько 700 р100 г хліба200 мл молока1 яйце150 г цибулі1-2 ст. л. відвареного рису (за бажанням)зелень за смакоммайонезсільперець.Щуку почистити (черевце не розрізати), плавці не вирізати, відокремити голову, зябра видалити.По колу зробити надрізи, відокремлюючи шкуру від м'яса. Акуратно, не поспішаючи зняти шкірку. Шкура відділяється досить легко. Біля основи хвоста відрубати кість.З риби, видалити нутрощі. М'ясо відокремити від кісток (воно відокремлюється дуже легко). Хліб замочити в молоці. Через м'ясорубку пропустити м'ясо (м'ясо можна пропустити 2-3 рази), хліб, цибулю (можна подрібнити в блендері). Зелень дрібно...
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

Плов: 1.5 кг м'яса (баранини, свинини або яловичини)1 кг рису (в ідеалі сорти девзира)600 г моркви500 г цибулі1 ст. л. зіри1 ст. л. барбарису1/2 ст. л. куркуми1 головка часникучервоний мелений перецьчорний мелений перецьсільрослинне масло.Цибулю нарізати соломкою. М'ясо нарізати невеликими шматочками. Моркву нарізати брусками. У великій кількості рослинного масла (близько 150 мл) обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати м'ясо, обсмажити. Додати моркву, тушкувати 5-7 хвилин (кришкою не накривати.) Додати зіру, барбарис, куркуму, посолити, поперчити, перемішати. Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо. Накрити кришкою, тушкувати 35-40 хвилин, на середньому...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Піца з листкового тіста: 500 г листкового тістакетчуп або томатна пастасосиски (або ковбаса, шинка, м'ясо і т. д.)помідоримариновані грибиболгарський перецьмаслинисир (твердий).Помідори нарізати кружечками. Сосиски нарізати кружечками. Болгарський перець очистити від насіння, нарізати соломкою. Маслини нарізати кільцями. Гриби нарізати скибочками. Сир натерти на дрібній тертці. Тісто розкачати товщиною 2-3 мм. Вирізати квадратики.Деко змастити маслом або застелити папером для випічки, викласти квадратики. Тісто змастити кетчупом. Викласти помідори, сосиски, гриби, перець, маслини. Посипати сиром.Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.Випікати протягом 20-25 хвилин.
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Омлет з помідорами та картоплею: 4 яйця200 р картоплі150 г помідорів100 г сирузеленьсільперецьрослинне масло.Помідори нарізати невеликими шматочками. Зелень дрібно нарізати. Картопля (сира) почистити, натерти на дрібній тертці. Сир натерти на дрібній тертці. Яйця збити. Додати помідори, сир, зелень, картопля, посолити, поперчити. Масу викласти на сковороду, змащену рослинним маслом.Накрити кришкою. Смажити на середньому вогні до готовності (близько 10-15 хвилин).
Переглядів: 574
Рецепти | | Коментарі (0)

Бутерброди з грибами: хліб житній 8 скибочокпечериці мариновані 200 гмасло вершкове 80 гцибуля ріпчаста 1 головкасметана 3 ст. ложкияйця варені 2 шт.яблуко 1 шт.помідори 2 шт.Змастіть скибочки хліба маслом. Гриби, відклавши частину, і цибулю дрібно наріжте, з'єднайте з дрібно рубаним яйцем. Очистіть і наріжте кубиками яблуко, додайте сметану і перемішайте все що вийшло (крім хліба) То що у вас вийде викладіть на скибочки хліба. При подачі кожен бутерброд оформіть часточками помідорів, кружечком яйця, скибочками грибів звичайно свіжою зеленню..
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска «Город»: Свіжі овочі-огірок,буряк,моркву,відварену картоплю,відварне м'ясо,будь-який/можна курку,свинину,телятину/,майонез.Всі ингрединты натерти на тертці, м'ясо порізати соломкою. У центр блюда покласти майонез. Перед вживанням перемішати двями виделками.
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з куркою і часником: курка (середня) 1 штукачасник 1 головкагоріхи волоські (очищені) 1/2 склянки3 яйця штукамайонез 250 гр.Зваріть курку і відокремте від кісток м'ясо, дрібно поріжте його. Яйця відваріть круто. На глибоке блюдо викладаємо шари. Перший шар: натертий на крупній тертці яєчний білок. Другий шар нарізане куряче м'ясо.Далі, рясно полити приготованим соусом з часнику, горіхів і змішаною з майонезом. І останній шар — тертий жовток. Салат з куркою і часником готовий! Прикрасити салат застосувавши свою фантазію. 
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 ... 4691-4700 4701-4708