Головна » Статті

Салат з крабових паличок з кукурудзою і яблуком: яблуко — 1 шт. кукурудза — 1 банкакрабовые палички — 200гяйцо — 5 шт. майонез — за смаком.Яблука очистити від шкірки. Яйця зварити. Все дрібно нарізати, додати кукурудзу, заправити майонезом.
Переглядів: 679
Рецепти | | Коментарі (0)

Десерт сирно-сметанний: желатин — 10-15 г,вода або молоко — 1 склянка,сир — 250 г,сметана — 250 г,цукор — 0,5-0,75 склянки,ванільний цукор — 2 столових ложки Желатин замочити в холодній воді або молоці і залишити на 1-2 години до набухання. Набряклий желатин нагрівати до повного розчинення, але не кип'ятити. У гарячий розчин желатину ввести цукор і ванільний цукор і розмішувати до повного розчинення цукру. Сир протерти через сито або пропустити через м'ясорубку. Сметану викласти в миску і змішати з розчином желатину. Змішати сир зі сметанно-желатиновою сумішшю — добре перемішати до однорідності. Вилити отриману сирно-сметанно-желатинову суміш в підготовлені формочки, товщиною 1-3...
Переглядів: 726
Рецепти | | Коментарі (0)

Хлібний салат з помідорами «Панцанелла»: чіабатта або білий хліб (сухий або свіжий) — 200-250 г,помідори (стиглі сезонні або черрі) — 700 г,перець болгарський (червоний і жовтий) — 2 шт,огірки свіжі — 1-2 шт (250 г),черешкова селера — 80 г або 2 черешка (за бажанням),салатна червона цибулина або цибулина-шалот — 1 шт,червоний винний оцет — 2-3 столових ложки (або за смаком),часник — 2 зубчики,зелень базиліка або петрушки,анчоусів в маслі (чиста вага) — 20-30 г (за бажанням),каперси (без розсолу) — 20 г,оливкова олія — 5-7 столових ложок,цукор — 0,5-1 чайна ложка (або за смаком),сіль,мелений перець Підсохлу чіабатту або хліб наламати на...
Переглядів: 673
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба в картопляній шубі: Філе морської риби 400 г Картопля середньої величини 2 шт. Яйце 1 шт. Сметана 1 ч. л. Мускатний орехСольПерецУкропРастительное масло для смаження Картопля очистіть, натріть на крупній тертці (або на тертці для моркви по-корейськи. Додайте сметану, яйце, сіль, перець і мускатний горіх, перемішайте. Філе риби розморозьте, наріжте порційними шматками, посоліть і поперчіть з двох сторін, присипте кропом. На шматочки рибного філе викладіть картопляну масу, розрівняйте її по всій поверхні. На сковороду з розпеченим рослинним маслом, викладіть філе картопляної стороною вниз. Обсмажте до рум'яної скоринки і акуратно переверніть. Підсмажте зворотний бік філе на середньому вогні до...
Переглядів: 1031
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачні слоечки на будь-який смак: смачні слоечки з двома начинками,1 упаковка листкового тіста, 500 г150 грам сиру1 яйце для змащуваннятрохи борошна1 велике яблукощіпка кориці1 ст. л. цукру.Начинка:Сир натираємо на тертці в одну тарілку, в іншу тарілку натираємо очищене від шкірки і насіння яблуко. До яблуку додамо щіпку кориці і цукор по смаку,перемішуємо. Викладаємо начинку на тісто, міцно защипуємо краю. Конвертики з сиром - потрібно з'єднати протилежні куточки, потім добре заліпити інше. Посипте борошном деко, змащувати нічим не треба,викладіть на нього слоечки. Зверху змащуємо збитим яйцем, щоб була гарна скоринка. Ставимо в...
Переглядів: 676
Рецепти | | Коментарі (0)

Сніданок з шинки: 200 р шинки2 яйця100 р сметани чи олії30 г гірчиці50 г маслинмелений перецьсіль.
Переглядів: 717
Рецепти | | Коментарі (0)

Десерт в апельсині: Апельсин — 8 штукВершки жирні — 1 стакан,Цукор — 0,5 склянки,Яйце (жовток) — 3 штуки,Яйце (білок) — 1 штука,Крохмаль кукурудзяний — 3 столових ложки,Лікер апельсиновий — 2 столових ложки,М'ята — за смаком. Зріжте верхівки у шести апельсинів. Вийміть м'якоть. Змастіть збитим білком апельсини і верхівочки. Посипте цукровим піском. З м'якоті апельсинів вичавити сік, відміряйте 2 склянки. Натріть цедру двох апельсинів (вона стане в нагоді для крему). У каструлі змішайте півсклянки цукру і кукурудзяний крохмаль з двома склянками соку. Додайте жовтки і продовжуйте збивати, нагріваючи на повільному вогні, доведіть до кипіння. Кип'ятіть 1 хвилину, поки суміш не...
Переглядів: 728
Рецепти | | Коментарі (0)

Булочки «З добрим ранком»: 5 скибочок батона,1/4 склянки майонезу,2 невеликих зубчики часнику,2 варених яйця.Шматочки батона підсмажити на вершковому маслі з одного боку до рум'яної скоринки. Іншу сторону, поки вона ще гаряча, змастити густим шаром майонезу, змішаного з часником, зверху шаром приблизно в 1 см викласти терте яйце.
Переглядів: 719
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики з свинини з начинкою з квашеної капусти: Філе свинини 500 гр.Квашена капуста 200 гр.СольПерецГотовая гірчиця 2 ч. л.Філе свинини помити, обсушити і порізати на чотири шматочки (як на відбивні).Шматочки свинини ретельно відбити з двох сторін до товщини 3-4 міліметра.Отбивное м'ясо посолити і поперчити з двох сторін.Змастити кожен шматочок свинини половиною чайної ложки готової гірчиці,укласти квашену капусту.На край м'яса покласти дерев'яну паличку з-під морозива.Згорнути м'ясо рулетом. Таким чином у вас повинно вийти 4 рулетика.Загорнути кожен рулетик у фольгу таким чином, щоб паличка була зовні.Краї фольги закрити.Викласти рулетики на деко, налити трохи води (на 5-7 міліметрів повинна закривати дно) і...
Переглядів: 675
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясні кекси з сиром і яйцем: Фарш свинячий 400 р.Цибуля ріпчаста 1 шт.Яйце 3 шт.Сир 70 р.Сіль, перець чорний меленийКетчуп 2 ст. л.Рослинне масло для змазування формочок для кексівКунжут.У готовий фарш додати одне сире яйце, сіль, перець і пропущену через м'ясорубкуабо натерту на дрібній тертці цибулину. Все ретельно перемішуємо, щоб фаршстав більш однорідним.Два яйця відварити круто, остудити, посоватися і змішати з тертим сиром.Формочки для кексів злегка змастити рослинним маслом.Укласти в кожну формочку м'ясний фарш, залишаючи ямку для начинки.Покласти по столовій ложці начинки і закрити зверху начинку шматочками фаршу.Розрівняти верх "кексів", защипати краї.Накриваємо кекси фольгою і поставити в розігріту до...
Переглядів: 685
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 ... 4691-4700 4701-4708