Цей рецепт є ще одним варіантом м'ясних котлет з начинкою. Фарш для котлет підійде як яловичий, так і свинячий, можна також використовувати змішаний фарш; огірки бажано брати саме солоні, а не мариновані. Список необхідних продуктів: 600 г м'ясного фаршу, 150 г білого батона, 100 мл молока, одне яйце, одна середня цибулина, три невеликих солоних огірочка, три відварених круто яйця, зелень петрушки, панірувальні сухарі, рослинна олія, перець і сіль.
Білий батон необхідно розмочити в молоці, після чого трохи віджати і додати до м'ясного фаршу. Також у фарш потрібно додати сире куряче яйце, а потім посолити і поперчити і перемішати в однорідну масу. Ріпчасту цибулину слід очистити і дрібно порізати, після чого обсмажити на рослинному маслі. Варені яйця і огірки порізати на невеликі кубики і змішати з обсмаженою цибулею. З підготовленого фаршу зліпити коржі, викласти всередину кожної начинку і заліпити краї, надати зразам характерну, злегка видовжену форму. Зрази обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити з двох сторін в рослинному маслі.