Головна » Статті » Рецепти

Запіканка з кабачків
Час зараз такий, що готувати з овочів - одне задоволення! Особливо з кабачків. Тому що закладати на зиму - незручно: місця займають багато, відходів теж багато. Краще вже відразу переробити )).
Є у кабачків зручне властивість - вони легко переймають смак продуктів, разом з якими готуються. Тому особливо мені подобаються кабачкові запіканки. А готувати їх швидко, просто і вдаються вони завжди!

Отже, нам знадобиться:

кабачки - 2 шт.
м'ясний фарш - 200-300 гр.
великих печериць - 5-6 шт.
3 яйця;
3 ст.л. майонезу;
3 ст.л. панірувальних сухарів;
трохи раст. масла і кропу

Спосіб приготування:

Заздалегідь обсмажуємо грибочки.

Форму або сковороду змастити жиром, присипати зверху панірувальними сухарями.
Кабачки розрізаємо уздовж тонкими шарами. Вистилаємо сковорідку так, щоб шари трохи знаходили один на одного зразок риб'ячої луски.

Далі: розбиваємо в миску яйця, додаємо в них майонез, солимо за смаком. Суміш збиваємо, ділимо на 2 нерівні частини і однієї (меншою) частиною змащуємо кабачковий пласт на сковорідці.

Потім шарами викладаємо зверху: спочатку - м'ясний фарш, далі - гриби, а під кінець зверху посипаємо дрібно порубаним кропом.

Всю цю красу покриваємо залишилася сумішшю яєць і майонезу.

Випікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів трохи менше години.

Смакота!
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачків, зверху

Рекомендовані рецепти:

Мигдальне поліно
Шашлик на маївку з свинини
Домашня куряча ковбаса
Імбирний чай
Суп з ковбасками та овочами
Соус "Бер-блан"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: