Головна » Статті » Рецепти

Заливна риба
Заливна риба:

250гр філе судака
1 морква
невелика цибулина
400 мл води
3 горошини чорного перцю
1 лавр.лист
10 гр желатину
3 шматочка лимона
сіль
зелень.

Рецепт приготування риби заливної не дуже складний, беремо філе судака і нарізаємо на порційні шматочки, викладаємо в каструлю.

Ріпчасту цибулю і моркву очистити, крупно ріжемо й додаємо до риби, заливаємо водою, кидаємо перець , сіль і лавровий лист, після того як вода закипить, варимо від 7 до 10 хвилин . Потім шматочки відвареної риби виймаємо в інший посуд, а відварену моркву залишаємо для прикраси.

Вийшов рибний відвар проціджуємо і остуджуємо. У склянці відвару замочуємо желатин. Даємо йому набрякнути, прогріваємо, не доводячи до кипіння. Вливаємо бульйон, що залишився.

Беремо форму для заливного , наливаємо в неї тонким шаром бульйон з желатином, коли він загусне викладаємо шматочки риби, не щільно один до одного, прикрашаємо шматочками вареної моркви ,лимоном і зеленню і заливаємо рештою бульйоном з желатином. Заливна риба ставиться на 1 -1,5 години для застигання у холодильник.

Перед тим як подати на стіл, форму опускають на кілька секунд у гарячу воду, трохи струшуємо і викладаємо заливне на порційну тарілку.

Просмотров: 732
Категория: Рецепти |
| Теги: заливна, Риби

Рекомендовані рецепти:

Повітряні сирники
Ескалопи з свинини
М'ятне печиво "Мохіто"
Рибка по-провансальски
Рецепт "Хрусткого" салату
Рулет з меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: