Головна » Статті » Рецепти

Вишневий кекс з кавовим кремом
Список необхідних продуктів: чотири яйця, один стакан цукру, 400 г замороженої вишні, половина склянки рослинного масла, 350 грамів борошна, один пакетик розпушувача, чотири столові ложки какао-порошку, ягоди для прикраси; для кавового крему - чотири яєчних жовтка, чотири столові ложки цукру, три чайних ложки желатину, три столові ложки води, один стакан молока, один стакан кондитерських вершків, одна столова ложка розчинної кави.
Спочатку підготувати крем, для чого потрібно замочити желатин у воді для набухання. Яєчні жовтки необхідно розтерти з цукром. Молоко слід підігріти і розчинити в ньому кави. До яєчним жовтків і цукру потрібно влити тонкою цівкою молоко з кава і потім прогріти на малому вогні, помішуючи при цьому віночком. Після цього додати набряклий желатин і зняти з вогню. Крем охолодити до загустіння і з'єднати зі збитими кондитерськими вершками.
Тепер слід готувати самі кекси: яйця збити з цукром і рослинним маслом, всипати до них борошно, змішану з розпушувачем і додати попередньо розморожену вишню, після чого масу добре перемішати. Розлити підготовлене тісто у формочки для кексів і поставити випікатися при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.
Готові кекси остудити трохи, вийняти з форми, потім посипати какао і декорувати кремом і ягодами.
Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: Кекс

Рекомендовані рецепти:

"Той самий" столичний кекс
Смажена картопля з часниковими стрілками
Ватрушка "Ласун"
Шоколадний кекс з бананами і медом
Бутерброди з тунцем
Ковбаса кров'яна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: