Головна » Статті » Рецепти

Вершкові цукерки (рецепт)
Пропоную рецепт приготування смачних домашніх вершкових цукерок. За класичним рецептом з книги Гастроному" вони готуються з горіхами, що іменуються як "макадамія". Хто в курсі, що це за горіхи такі? Я поняття не маю і не чула про такі, але впевнена, що можна трохи відійти від класичного рецепту і замінити невідомі мною горіхи макадамія на звичайний фундук.
Потрібні продукти: горіхів (замінили на фундук) двісті грам - очищених, свіжих вершків пів склянки і дві столові ложки з гіркою цукру (бажано коричневий, так за рецептом сказано), ванілін і трохи темного шоколаду (для прикраси готових цукерочок).

Готуємо вершкові цукерки: вершки в невелику каструльку або в кухоль переливаємо,змішуємо з цукром і варимо до загустіння, при цьому треба постійно розмішувати вершки. Четверту частину горіхів залишаємо в цілому вигляді,решта подрібнюємо і цей порошок всипаємо в густу вершкову суміш, розмішуємо. Як тільки суміш до кімнатної температури охолоне - ліпимо невеликі кульки, всередину яких закладаємо по цілісному горішку.

Остиглі цукерки за бажанням топленным шоколадом прикрашаємо.
Приємного!
Просмотров: 563
Категория: Рецепти |
| Теги: цукерки, ЩО

Рекомендовані рецепти:

Яблучні сирники
Торт "Посмішка негра"
«Рафаелло» з плавлених сирків
Угорські булочки з сиром
Заварний торт з ягодами
Закуска з брокколі і шпрот
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: