Головна » Статті » Рецепти

Варення з кабачків
Для приготування цього кабачкового варення по мимо самих кабачків потрібні консервовані ананаси, цукор і лимон. Невелика порада: якщо надумаєте по цьому рецепту варення варити, беріть великі перестиглі кабачки і так само додайте (якщо любите звичайно) корицю під час варіння, вона надає незвичайний аромат готовому варення.
Кабачки треба почистити, шматочками нарізати маленькими (шкірку, якщо вона товста, треба зчищати), перекласти в каструлю. Відкрити банку консервованих ананасів, вилити в каструлю (тобто разом з сиропом). З лимона зняти шкірку, нарізати скибочками, вийняти кісточки, додаємо лимон в каструлю і засипаємо цукром.

Через пів години варимо варення з кабачків рівно п'ятдесят хвилин, часто часто помішуючи. Готове варення розкласти по банках, закатати.

Інгредієнти: кабачків великих один кілограм, одна велика банка консервованих ананасів, пів кілограма цукру і один лимон. Якщо корицю надумаєте додавати, сміливо всипайте пів чайної ложки на цю кількість.
Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, кабачків

Рекомендовані рецепти:

Паштет по-східному
Медовий пиріг на швидку руку
Соус "Бер-блан"
Швидкий какао-пиріг
Рогалики до чаю
Яблучні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: