Для приготування цього кабачкового варення по мимо самих кабачків потрібні консервовані ананаси, цукор і лимон. Невелика порада: якщо надумаєте по цьому рецепту варення варити, беріть великі перестиглі кабачки і так само додайте (якщо любите звичайно) корицю під час варіння, вона надає незвичайний аромат готовому варення. Кабачки треба почистити, шматочками нарізати маленькими (шкірку, якщо вона товста, треба зчищати), перекласти в каструлю. Відкрити банку консервованих ананасів, вилити в каструлю (тобто разом з сиропом). З лимона зняти шкірку, нарізати скибочками, вийняти кісточки, додаємо лимон в каструлю і засипаємо цукром.
Через пів години варимо варення з кабачків рівно п'ятдесят хвилин, часто часто помішуючи. Готове варення розкласти по банках, закатати.
Інгредієнти: кабачків великих один кілограм, одна велика банка консервованих ананасів, пів кілограма цукру і один лимон. Якщо корицю надумаєте додавати, сміливо всипайте пів чайної ложки на цю кількість.
|