Головна » Статті » Рецепти

Тушковане м'ясо з квасолею
Тушковане м'ясо з квасолею:

500 г м'якоті яловичини або свинини,
3~4 цибулини (~300г),
3~4 зубчики часнику,
1 морквина,
2 банки квасолі (по 400г),
~1 ч ложка солі,
1/2 год ложки чорного перцю.

Цибулю і часник дрібно порізати. Моркву натерти на середній тертці.
У сковорідці розігріти олію, покласти овочі і обсмажувати при періодичному помішуванні до прозорості цибулі.
В цей час дрібно порізати м'ясо — бажано, за розміром квасолини (кубиками зі стороною 1~1,5 см). Вогонь додати до max і всипати м'ясо. М'ясо обсмажити при помішуванні до утворення легкої скоринки.
Вогонь зменшити до min, влити трохи бульйону і тушкувати під кришкою до готовності, при необхідності (тобто при черезмерном випаровуванні) підливаючи окріп. Через 15 хвилин після початку гасіння м'ясо посолити і поперчити за смаком.
Коли м'ясо буде готове, вогонь і додати в сковороду покласти консервовану квасолю.
Якщо в банку рідини мало, то викладати разом з усією рідиною, а якщо багато, то половину рідини злити. При бажанні можна додати томатного соусу.
Довести масу до кипіння, вогонь вимкнути, сковороду закрити кришкою і тушкувати 1~2 хвилини.
При подачі блюдо посипати зеленню.

Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, вогонь

Рекомендовані рецепти:

Горіхові рогалики
Імбирний чай
Цибулевий джем
Пудинг з персиків
Торт "Прага"
Пиріг з сиром та вишнями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: