Головна » Статті » Рецепти |
Тушкована яловичина з редькою
Список продуктів:чотириста грамів яловичини; триста грамів редьки; сто сорок грамів білих сушених грибочків; сто грамів стебел часничку; два грами меленого імбиру; дві великих репчатых цибулинки; чайна ложечка цукру; дві стіл. ложечки горілки; дві десертні ложки соєвого соусу; три стіл. ложечки рослинного масла; Яловичину миємо й ріжемо кубиками близько двох сантиметрів. Редьку чистимо і ріжемо кубиками такого ж розміру. Подрібнюємо варені гриби і цибулю. На сковороді нагріваємо ростить. масло, кладемо цибулю з імбиром, потім м'ясо і смажимо до появи м'ясного сока.Вливаем горілку, соєвий соус, дві стіл. ложечки киплячої води, приправляємо цукром і тушкуємо 10 хвилин. Кладемо редьку і тушкуємо 7 хвилин. Додаємо відварені білі грибочки. Стебла часнику дрібно рубаємо, кладемо на сковорідку до м'яса і тушкуємо до м'якості. Подаємо в гарячому вигляді. У цю страву можна додати нарізану кубиками картоплю. Картоплю кладемо разом з редькою. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 628 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |