Головна » Статті » Рецепти

Тушкована яловичина з редькою
Список продуктів:чотириста грамів яловичини;
триста грамів редьки;
сто сорок грамів білих сушених грибочків;
сто грамів стебел часничку;
два грами меленого імбиру;
дві великих репчатых цибулинки;
чайна ложечка цукру;
дві стіл. ложечки горілки;
дві десертні ложки соєвого соусу;
три стіл. ложечки рослинного масла;

Яловичину миємо й ріжемо кубиками близько двох сантиметрів. Редьку чистимо і ріжемо кубиками такого ж розміру. Подрібнюємо варені гриби і цибулю. На сковороді нагріваємо ростить. масло, кладемо цибулю з імбиром, потім м'ясо і смажимо до появи м'ясного сока.Вливаем горілку, соєвий соус, дві стіл. ложечки киплячої води, приправляємо цукром і тушкуємо 10 хвилин. Кладемо редьку і тушкуємо 7 хвилин. Додаємо відварені білі грибочки. Стебла часнику дрібно рубаємо, кладемо на сковорідку до м'яса і тушкуємо до м'якості. Подаємо в гарячому вигляді. У цю страву можна додати нарізану кубиками картоплю. Картоплю кладемо разом з редькою.

Приємного апетиту!
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: стіл, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Лазанья з м'ясом і шпинатом
Цибулевий джем
Курчата, приготовані у виноградному соку
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Рулет з меренги
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: