Головна » Статті » Рецепти

Томатно-квасолевий суп
Нескладний у приготуванні рецепт пісного овочевого густого супу з консервованої квасолі і томатів.

Необхідні продукти для приготування: одна банка консервованої білої квасолі (425 грамів), одна банка консервованих помідорів у власному соку (850 грамів), 500 мл овочевого бульйону, одна велика цибулина, пара зубчиків часнику, одна столова ложка оливкової олії, пучок базиліка, 200 грамів вермішелі, перець і сіль.

Консервовану квасолю з банки необхідно перекласти в друшляк і дати стекти зайвої рідини. Томати слід дістати з банки і порізати на невеликі кубики.
Часник і цибулю слід почистити і дрібно порізати, потім, на розігрітому в каструлі оливковій олії, трохи їх обсмажити, після чого викласти туди ж томати і квасоля і залити овочевим бульйоном. Проварити суп протягом 15 хвилин на невеликому вогні.
Базилік потрібно подрібнити (кілька листочків треба залишити для прикраси супу). Вермішель окремо відварити до готовності.
Додати у готовий суп подрібнений базилік і вермішель, а також перець та сіль.
Просмотров: 498
Категория: Рецепти |
| Теги: суп

Рекомендовані рецепти:

Святковий торт "Смородинка"
Клубочки ниток
Пиріг "Ягідне хмарина"
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Кекс "селянські"
Імбирне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: