Нескладний у приготуванні рецепт пісного овочевого густого супу з консервованої квасолі і томатів.
Необхідні продукти для приготування: одна банка консервованої білої квасолі (425 грамів), одна банка консервованих помідорів у власному соку (850 грамів), 500 мл овочевого бульйону, одна велика цибулина, пара зубчиків часнику, одна столова ложка оливкової олії, пучок базиліка, 200 грамів вермішелі, перець і сіль.
Консервовану квасолю з банки необхідно перекласти в друшляк і дати стекти зайвої рідини. Томати слід дістати з банки і порізати на невеликі кубики. Часник і цибулю слід почистити і дрібно порізати, потім, на розігрітому в каструлі оливковій олії, трохи їх обсмажити, після чого викласти туди ж томати і квасоля і залити овочевим бульйоном. Проварити суп протягом 15 хвилин на невеликому вогні. Базилік потрібно подрібнити (кілька листочків треба залишити для прикраси супу). Вермішель окремо відварити до готовності. Додати у готовий суп подрібнений базилік і вермішель, а також перець та сіль.
|