Головна » Статті » Рецепти |
Тісто для піци за 5 хвилин
Мабуть, складно знайти таку людину хто не любить піцу. І багато господині шукають найбільш оптимальний рецепт приготування цієї страви. Бути може, саме ця рецептура і виявиться самої заповітної та коханої. Отже, що ж нам необхідно: Дріжджі сухі - 1 пакетик (8 - 11 грам); Сіль - 12 - 15 грамів; Вода - 720 мл; Борошно - 1120 грамів. Як же будемо готувати тісто? Те, що тісто готується практично 5 хвилин, це не рекламний трюк, так воно і є. Одне уточнення - йдеться про п'яти хвилинах замісу цього диво тесту. У велику ємність, бажано високу, насипаємо дріжджі. Потім додаємо сіль і вливаємо теплу водичку. Розмішуємо дерев'яною ложкою. Після цього повільно всипаємо борошно, і весь час заважаємо ложкою. Ніяких рук, тільки ложка. Після того, як тісто набуло вигляду тягучою, гладкою, однорідною і липкої маси, борошно перестаємо додавати. Далі треба дістати ложку і щільно закрити ємність з тістом кришкою. Залишити підніматися на дві години. Після цього тісто відправити в холодильник ще на три години для дозрівання. Перемішувати тісто не треба і расстаивать його після холодильника також не потрібно. Просто треба відірвати шматочок, необхідний для приготування піци. Викладати тестовій шматочок слід на подпыленый борошном стіл, і, посипавши борошном зверху, оформити у вигляді кола або прямокутника, як кому подобається. А далі готувати, так як ви зазвичай готуєте піцу. Тісто може зберігатися в холодильнику приблизно 2 тижні. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 673 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |