Танучий картопля: Дуже смачна картопелька! Дуже ніжна! За смаком нагадує картопля, запечена з м'ясом. Невеликі молоді картоплини гарненько промити і покласти в сковороду так, щоб залишалася відстань. Залити курячим бульйоном. Бульйон повинен покривати картоплю на 3/4. Додати гілочку розмарину, посолити, додати трохи оливкової і вершкового масла. Довести до кипіння, зменшити вогонь і нещільно прикрити кришкою. Варити до готовності 15-20 хвилин. Потім злити половину бульйону і чашкою придавити кожну картоплину (не сильно, інакше вона розвалиться вся) щоб він тріснув. Готувати без кришки до випаровування рідини хвилин 15 до рум'яного кольору, потім перевернути і обсмажити з іншого боку.
|