Головна » Статті » Рецепти

Сушіння на закуску
Сушіння на закуску:

Сушка «челночок» (тільки не бублики і не бублики),і звичайно не солодкі…
М'ясний фарш
Цибулю або часник
Яйце
Молоко.

Замочити сушку в молоці до тих пір, поки трохи не розм'якне(я хвилин на 20-25 замочувала). Перекрутити свинину з цибулею. Посолити, поперчити, додати сире яйце . Дістаємо сушку з молока, в отвір кладемо м'ясний фарш,змастимо майонезом,можна посипати тертим сиром і на сковорідку. Смажити на середньому вогні під кришкою. Ось і весь секрет! Можна і запекти в духовій шафі.

Просмотров: 676
Категория: Рецепти |
| Теги: сушіння, сушку

Рекомендовані рецепти:

Японський чізкейк
Кольорова капуста, запечена під сирною "шубою"
Картопляний салат з беконом та помідорами
Салат з авокадо і свіжих печериць
Куряче суфле "Ніжність"
Рубані курячі котлетки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: