Цікавий рецепт кнедликів з яловичої печінки, які подаються в бульйоні.
Для приготування страви потрібні такі продукти: 400 г яловичої печінки, одна ріпчаста цибулина, приблизно 100 мілілітрів молока, дві булочки, два яйця, 500 мл м'ясного бульйону, половина пучка петрушки, трохи лимонної цедри, одна столова ложка панірувальних сухарів, майоран, чорний перець і сіль.
Яловичу печінку потрібно пропустити через м'ясорубку. Булочки необхідно розділити на невеликі шматочки, які потім слід вимочити у воді, віджати і після цього залити молоком, додати до них сирі яйця і перемішати. До булочкам додати фарш з печінки, майоран, лимонну цедру, всю масу посолити і додати панірувальні сухарі. Суміш гарненько перемішати і сформувати кнедлики за розміром трохи крупніше волоського горіха. Підготовлені кнедлики з печінки потрібно відварювати у воді близько 15-20 хвилин. М'ясний бульйон розігріти і подавати, поклавши нього кнедлики і посипавши подрібненою петрушкою.