Головна » Статті » Рецепти

Суфле з карамельним соусом
Для того, щоб приготувати цей чудовий десерт, необхідні наступні інгредієнти: 15 шматочків цукру-рафінаду, один пакетик ванільного цукру, 50 г молока, 75 г цукрової пудри і чотири курячі яйця.
Готувати суфле необхідно за кілька годин до подачі на стіл. Спочатку необхідно приготувати карамельний соус. Для цього цукрові шматочки потрібно розчинити в маленькій каструльці з невеликою кількістю води, потім поставити каструлю на середній вогонь і варити, поки маса не перетвориться на карамель. Після цього потрібно, поки карамель не потемніла, викласти її у форму.
Молоко змішати з ванільним цукром і закип'ятити. Яйця з'єднати з цукровою пудрою і ретельно збити, а потім до них додати гаряче молоко з ванільним цукром. Отриману суміш перемішати і викласти у форму до карамелі.
Духовку нагріти до 160 градусів, поставити в неї форму. Хвилин через 25-30 на суфле повинна з'явитися скоринка, це буде означати, що форму можна виймати з духовки. Потім суфле потрібно остудити і акуратно вийняти з форми.
Просмотров: 477
Категория: Рецепти |
| Теги: суфле, форму

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Пиріг з гарбузом і ківі
М'ятне печиво "Мохіто"
Сирні пампушки
Японський чізкейк
Морквяно-апельсиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: