Для того, щоб приготувати цей чудовий десерт, необхідні наступні інгредієнти: 15 шматочків цукру-рафінаду, один пакетик ванільного цукру, 50 г молока, 75 г цукрової пудри і чотири курячі яйця. Готувати суфле необхідно за кілька годин до подачі на стіл. Спочатку необхідно приготувати карамельний соус. Для цього цукрові шматочки потрібно розчинити в маленькій каструльці з невеликою кількістю води, потім поставити каструлю на середній вогонь і варити, поки маса не перетвориться на карамель. Після цього потрібно, поки карамель не потемніла, викласти її у форму. Молоко змішати з ванільним цукром і закип'ятити. Яйця з'єднати з цукровою пудрою і ретельно збити, а потім до них додати гаряче молоко з ванільним цукром. Отриману суміш перемішати і викласти у форму до карамелі. Духовку нагріти до 160 градусів, поставити в неї форму. Хвилин через 25-30 на суфле повинна з'явитися скоринка, це буде означати, що форму можна виймати з духовки. Потім суфле потрібно остудити і акуратно вийняти з форми.