Таке блюдо підійде на кожен день, сочевиця неймовірно корисна, м'ясо теж. Для приготування цього рецепту підходить м'ясо яловичина і свинина (курка більш суховата і буде не так смачно). Необхідні продукти: один стакан чечевиці, одна цибулина, чотириста грам м'яса, чебрець, перець, сіль і томатна паста + вода. Якщо є свіжі помідори, можна замінити ними в даному рецепті томатну пасту, помідор знадобиться до пів кіло. Ще знадобиться часник і масло оливкове, плюс стакан курячого бульйону.
Готуємо м'ясо з сочевицею: м'ясо слід нарізати шматочками, не дуже дрібні кубики; викладаємо м'ясо в сотейник, смажимо на оливковій олії, додаємо перець, сіль, нарізану цибулю і нарізаний часник. Помідори від шкірки позбавляємо, ріжемо дрібно і до м'яса додаємо, вливаємо бульйон і сочевицю додаємо. Дуже повільний вогонь робимо і до готовності сочевиці тушкуємо. Спеції за смаком всипаємо і якщо немає курячого бульйону, додаємо фільтровану воду. Приємного!