Головна » Статті » Рецепти

Сочевиця з м'ясом (рецепт)
Таке блюдо підійде на кожен день, сочевиця неймовірно корисна, м'ясо теж. Для приготування цього рецепту підходить м'ясо яловичина і свинина (курка більш суховата і буде не так смачно).
Необхідні продукти: один стакан чечевиці, одна цибулина, чотириста грам м'яса, чебрець, перець, сіль і томатна паста + вода. Якщо є свіжі помідори, можна замінити ними в даному рецепті томатну пасту, помідор знадобиться до пів кіло. Ще знадобиться часник і масло оливкове, плюс стакан курячого бульйону.

Готуємо м'ясо з сочевицею: м'ясо слід нарізати шматочками, не дуже дрібні кубики; викладаємо м'ясо в сотейник, смажимо на оливковій олії, додаємо перець, сіль, нарізану цибулю і нарізаний часник. Помідори від шкірки позбавляємо, ріжемо дрібно і до м'яса додаємо, вливаємо бульйон і сочевицю додаємо. Дуже повільний вогонь робимо і до готовності сочевиці тушкуємо. Спеції за смаком всипаємо і якщо немає курячого бульйону, додаємо фільтровану воду.
Приємного!
Просмотров: 2260
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: м'ясо, додаємо

Рекомендовані рецепти:

Смажена картопля з часниковими стрілками
Кекс з лимоном і маком
Лимонно-кокосовий пиріг
Пиріг лимонно-медовий
Простий домашній рецепт шарлотки
Японський чізкейк
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: