Смажений рис з ананасом: Рис 1 стакан Ананас 200 гр Перець болгарський 0.5 шт Цибуля ріпчаста 0.5 шт Часник 1 зубок Імбир 1 ст. л. Соєвий соус 2 ст. л. Цибуля зелена 2 ст. л. Рис промити в декількох водах. Потім відварити до готовності, остудити. Солодкий червоний перець і свіжий ананас нарізати кубиками. У глибокій сковороді розігріти рослинне масло. Скласти дрібно нарубаний цибулю і часник, додати тертий імбир. Обсмажувати протягом 2-х хвилин, часто помішуючи. У сковороду скласти перець і ананас і продовжувати готувати все разом ще 3-5 хвилин. Потім додати відварений рис, соєвий соус. За смаком приправити гострим соусом або додати перець чилі. Перемішати. Томити на плиті 3-4 хвилини. Готовий рис з ананасом посипати зеленою цибулею і відразу подавати.
|