Головна » Статті » Рецепти |
Смажена у клярі вирощувати індичат печінку
Подібне блюдо і не дуже складне і без будь-яких надмірностей, але виходить дуже смачно. Часом буває так, те, що готується просто і нехитро, виходить смачно і надовго приживається в будинку. Для цієї страви нам необхідно буде взяти: Индюшиную печінка - 500 грамів; Яйця курячі - 4 штуки; Сметана - 2 столових ложки; Борошно - 2 столові ложки; Трохи молока або газованої води; Перець, сіль, зелень. Як будемо готувати страву? Для початку печінку промиваємо і злегка відбиваємо молотком, (для цього краще покрити печінку плівкою харчовою і тільки після цього починати відбивати). Кожен відбитий шматочок печінки треба присолити і поперчити. Потім скласти в миску. Окремо треба зробити кляр. Для цього до збитим яйцям додати молоко чи газовану воду, борошно і присолити. Можна також додати гірчицю, все перемішати. Маса повинна бути по консистенції як густа сметана. Потім печінку треба вмочати в цю масу і класти в сотейник з додаванням рослинної олії, можна прикрити кришку. Смажити треба з двох сторін. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 634 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |