Головна » Статті » Рецепти

Смажена у клярі вирощувати індичат печінку
Подібне блюдо і не дуже складне і без будь-яких надмірностей, але виходить дуже смачно. Часом буває так, те, що готується просто і нехитро, виходить смачно і надовго приживається в будинку.
Для цієї страви нам необхідно буде взяти:

Индюшиную печінка - 500 грамів;
Яйця курячі - 4 штуки;
Сметана - 2 столових ложки;
Борошно - 2 столові ложки;
Трохи молока або газованої води;
Перець, сіль, зелень.

Як будемо готувати страву?

Для початку печінку промиваємо і злегка відбиваємо молотком, (для цього краще покрити печінку плівкою харчовою і тільки після цього починати відбивати). Кожен відбитий шматочок печінки треба присолити і поперчити. Потім скласти в миску. Окремо треба зробити кляр. Для цього до збитим яйцям додати молоко чи газовану воду, борошно і присолити. Можна також додати гірчицю, все перемішати. Маса повинна бути по консистенції як густа сметана.

Потім печінку треба вмочати в цю масу і класти в сотейник з додаванням рослинної олії, можна прикрити кришку. Смажити треба з двох сторін.

Приємного апетиту!
Просмотров: 477
Категория: Рецепти |
| Теги: треба, печінку

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Варенки"
Шоколадно-апельсинові цукерки
Fougasse - або що таке фугас?
Цукерки "Вершкові тягучки"
Фруктові цукерки з медом
Млинці заварні на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: