Головна » Статті » Рецепти

Сирники з полуничним мармеладом
Дуже смачний літній сніданок! Із запропонованого кількості продуктів виходить багато сирників, їх вистачить на велике сімейство.
Для приготування сирників нам треба:
сир, жирністю п'ять відсотків - п'ять кілограмів;
два яйця;
три ст. ложки цукру;
пакетик ванільного цукру;
два з половиною склянки пшеничного борошна;
дві ст. ложки вершкового масла;
рослинна олія для смаження;

Для полуничного мармеладу:
склянку цукру і півкіло стиглої полуниці;

Робимо мармелад: полуницю миємо, ріжемо шматочками. Кладемо в сотейник, засипаємо цукром, вливаємо трохи гарячої води і варимо на повільному вогні до загусання. Періодично знімаємо пінку.

Робимо сирники - сир викладаємо в велику миску, додаємо п'ять ст. ложок борошна, яйця, ванільний цукор, звичайний цукор. Масу ретельно перемішуємо.
Ділимо масу на порції, формуємо сирники, кожен обвалюємо в борошні і кладемо на рясно посипану борошном поверхню.

На великій сковороді розтоплюємо злив. масло, змішуємо його з рослинним і розігріваємо. Смажимо сирники до золотистої скоринки.

Подаємо сирники теплими, полив їх полуничним мармеладом.

Цей рецепт, що називається «на око», складно вказати точні пропорції - сир буває різним. Для того щоб сирники не розвалювалися, може знадобитися більша кількість борошна. Якщо ви любите дуже солодкі страви, кількість цукру потрібно збільшити.
Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: сирники, цукру

Рекомендовані рецепти:

Фініковий кекс
Листкова коса з капустою
Капустяні оладки
Салат з оселедцем (рецепт)
Кекс на згущеному молоці
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: