Головна » Статті » Рецепти |
Сирники з полуничним мармеладом
Дуже смачний літній сніданок! Із запропонованого кількості продуктів виходить багато сирників, їх вистачить на велике сімейство. Для приготування сирників нам треба: сир, жирністю п'ять відсотків - п'ять кілограмів; два яйця; три ст. ложки цукру; пакетик ванільного цукру; два з половиною склянки пшеничного борошна; дві ст. ложки вершкового масла; рослинна олія для смаження; Для полуничного мармеладу: склянку цукру і півкіло стиглої полуниці; Робимо мармелад: полуницю миємо, ріжемо шматочками. Кладемо в сотейник, засипаємо цукром, вливаємо трохи гарячої води і варимо на повільному вогні до загусання. Періодично знімаємо пінку. Робимо сирники - сир викладаємо в велику миску, додаємо п'ять ст. ложок борошна, яйця, ванільний цукор, звичайний цукор. Масу ретельно перемішуємо. Ділимо масу на порції, формуємо сирники, кожен обвалюємо в борошні і кладемо на рясно посипану борошном поверхню. На великій сковороді розтоплюємо злив. масло, змішуємо його з рослинним і розігріваємо. Смажимо сирники до золотистої скоринки. Подаємо сирники теплими, полив їх полуничним мармеладом. Цей рецепт, що називається «на око», складно вказати точні пропорції - сир буває різним. Для того щоб сирники не розвалювалися, може знадобитися більша кількість борошна. Якщо ви любите дуже солодкі страви, кількість цукру потрібно збільшити. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |