Головна » Статті » Рецепти

Сирний суп
Варіантів супів, приготованих з додаванням сиру дуже багато. Кажуть, що батьківщиною таких супів є Франція, адже знаменитий цибульний суп (в числі інгредієнтів якого є і сир) - це одне з традиційних страв французької кухні. Сирний суп не вимагає великого часу на приготування, продукти для нього потрібно найпростіші і недорогі, але поживність цього супу дуже висока. Для приготування сирного супу необхідно взяти сир, який добре плавиться - будь-який м'який сир або, настільки звичні для нас, плавлені сирки.
Один з найпростіших рецептів сирного супу пропоную нижче.
Необхідно взяти:
- 1 літр води;
- 1 плавлений сирок;
- 1 цибулину;
- 1 морква;
- 2 яйця;
- трохи рослинного масла;
- зелень за смаком.

1. Воду закип'ятити в каструлі.

2. Цибулю і моркву дрібно порізати і трохи обсмажити в рослинній олії. Додати в киплячу воду.

3. Плавлений сирок натерти на крупній тертці і покласти в каструлю з бульйоном. Помішувати, поки сир повністю не розплавиться.

4. Яйця зварити круто.

5. Сирний суп зняти з вогню, додати нарізані яйця і зелень.
Просмотров: 684
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, сирний

Рекомендовані рецепти:

Японський чізкейк
Баклажани з сиром і помідорами
Мармурове тістечко
Цибульні булочки
Рулет з меренги
Калиссоны - французькі ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: