Головна » Статті » Рецепти |
Сирний суп
Варіантів супів, приготованих з додаванням сиру дуже багато. Кажуть, що батьківщиною таких супів є Франція, адже знаменитий цибульний суп (в числі інгредієнтів якого є і сир) - це одне з традиційних страв французької кухні. Сирний суп не вимагає великого часу на приготування, продукти для нього потрібно найпростіші і недорогі, але поживність цього супу дуже висока. Для приготування сирного супу необхідно взяти сир, який добре плавиться - будь-який м'який сир або, настільки звичні для нас, плавлені сирки. Один з найпростіших рецептів сирного супу пропоную нижче. Необхідно взяти: - 1 літр води; - 1 плавлений сирок; - 1 цибулину; - 1 морква; - 2 яйця; - трохи рослинного масла; - зелень за смаком. 1. Воду закип'ятити в каструлі. 2. Цибулю і моркву дрібно порізати і трохи обсмажити в рослинній олії. Додати в киплячу воду. 3. Плавлений сирок натерти на крупній тертці і покласти в каструлю з бульйоном. Помішувати, поки сир повністю не розплавиться. 4. Яйця зварити круто. 5. Сирний суп зняти з вогню, додати нарізані яйця і зелень. | |
Просмотров: 750 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |