Для тих, хто любить запіканку з сиром, але хоче якось урізноманітнити своє улюблене блюдо, пропоную ось такий простий рецепт. Пропоную запіканку звичну готувати не як зазвичай у формі для запікання, а всередині тонких млинчиків. Якщо ви вмієте готувати млинці, приготуйте заздалегідь, вони повинні трохи охолонути. В готові тонкі млинці необхідно викладати порцію запіканки, але попередньо кожен такий тонкий млинець слід укласти на дно невеликий вогнетривкої форми (порційні формочки). У сир додаємо суху манну крупу, цукор, за бажанням ванілін, яєчні білки і жовтки, плюс додаємо сметану. Все збити і ретельно перемішати, дати вистоятися 15 хвилин (манна крупа повинна схопитися). Викладаємо в млинці сирну масу і зверху закутуємо її звисаючими кінчиками млинчика. Запікати запіканку в формочках потрібно близько півгодини, потім дати охолонути і вийняти з формочок. Подавати з варенням, джемом, з фруктами. Приємного!