При нестачі часу цей рецепт швидких, смачних і дуже ароматних печенюшек завжди виручить.
Інгредієнти: 60 грам вершкового масла, третину склянки меду, дві столові ложки цукру, столова ложка молока, склянка борошна з гіркою (або трохи більше), кориця за смаком, чайна ложка розпушувача.
У каструльку покласти масло, мед, цукор і влити молоко. На водяній бані тримати поки масло не розтане. Остудити до кімнатної температури. Поки суміш охолоджується, просіяти борошно, змішати її з розпушувачем і корицею. В оригінальному рецепті кориці рекомендується додати три чайних ложки, але на мій смак це дуже багато, тому краще підібрати оптимальне для вас кількість. Так само і з цукром - любите солодке - додайте дві столові ложки, якщо для вас це занадто солодко - кладіть менше.
В охолоджену суміш додайте борошна і вимісити м'яке, еластичне тісто. Довго місити не потрібно, як тільки всі продукти з'єдналися - приступайте до оброблення. Розділіть тісто на невеликі шматочки, скачайте кульки, викладіть на деко і трохи притисніть. Якщо хочете, щоб печиво було хрустким - розкачайте в пласт і вирізуйте фігурки. Випікається печиво на середньому вогні 5-7 хвилин, не довше! Якщо перетримати його, воно стане твердим.