Головна » Статті » Рецепти

Що приготувати з тунця?
Дуже смачна риба, при цьому смак зберігається і не змінюється при будь-якого виду теплової обробки. Тунця можна смажити, можна запікати і варити, можна їсти в консервованому вигляді.
Рекомендується відварити тунця, з бульйону можна приготувати смачну юшку (рибний супчик), а відварну рибу пустити на салат з картоплею або ж просто так подати до столу відварну рибку.

Дуже смачне блюдо виходить, якщо тунця запекти з сиром і з помідорами. Як готувати страву: рибу свіжу подрібнюємо на дрібні шматочки і викладаємо на блюдо, здатне витримувати високу температуру духовки. Рибку викладаємо на шар з помідор, для цього промитий і обсушенный помідор нарізаємо кільцями і тонко і вистилаємо дно, а вже зверху кладемо шматочки тунця.

Другий шар - знову тонко нарізаємо кільцями помідори, посипаємо сіллю і перцем. Зверху поливаємо оливковою олією, ставимо на 25 хв. в духовку, після чого посипаємо тертим сиром і ще на 10 хв. ставимо в духовку.
Виходить неймовірно смачне блюдо!
Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: блюдо, тунця

Рекомендовані рецепти:

Штрудель з сирного тіста з вишнею
Сирна "самса" з грибами
Салат "Салют"
Рулет з абрикосовим джемом
Рибка по-провансальски
Молоді кабачки в горіховому соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: