Головна » Статті » Рецепти

Шашлик з свинини
Шашлик з свинини:

М'ясо 500 г
Цибуля 4 шт
Зелена цибуля-100 г
Вершкове масло 50 г
Винний оцет
Сік 1/2 лимона
Червоний мелений перець.

М'якоть задньої ноги або лопатки обмити, зрізати зайвий жир, залишаючи його на м'ясі шаром не більше 5-7 мм. М'ясо нарізати на шматки по 30-40 р. Шматки м'яса посолити, посипати перцем, дрібно нарізаною ріпчастою цибулею і зеленню петрушки, змочити винним оцтом або лимонним соком, перемішати, укласти в емальований посуд і залишити в холодному місці на 4-6 годин. Перед смаженням м'ясо нанизати на шампур упереміж з кружальцями цибулі, змастити вершковим маслом і смажити над палаючими вугіллями.

Просмотров: 591
Категория: Рецепти |
| Теги: шашлик, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Смажені пиріжки з начинкою
Японський чізкейк
Голландський салат з оселедцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: