Головна » Статті » Рецепти |
Салат з маринованими опеньками
Чудовий грибний салат. Їм можна цілком щільно закусити або ситно пообідати, вигідно відрізняється оригінальним смаком. А готується, як і більшість салатів, дуже просто. Отже, беремо: банку маринованих опеньків; 300 гр. шинки; 3-4 шт. вареної картоплі (можна відварити "в мундирі"; 3 яйця; майонез; пучок зеленого цибулі. Далі діємо просто: Шинку, картоплю ріжемо кубиками, яйця варимо, охолодити, дрібно рубаємо. Гриби, якщо великі, теж поріжемо, якщо дрібні - можна залишити як є. В глибокий салатник або миску викладаємо шар за шаром, кожен промазуючи майонезом: - 1 шар: гриби; - 2 шар - зелений лук; - 3 шар - шинка; - 4 шар - картопля; - 5 шар - варені яйця. Коли всі шари будуть викладені, щоб вони гарненько просочилися майонезом, салат треба буде поставити в холодильник на пару годин. Перш, ніж подати до столу, салатник перевертаємо на плоску тарілку, щоб він був гіркою. Чесне слово, дуже смачно!!! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 651 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |