Головна » Статті » Рецепти

Салат з маринованими опеньками
Чудовий грибний салат. Їм можна цілком щільно закусити або ситно пообідати, вигідно відрізняється оригінальним смаком. А готується, як і більшість салатів, дуже просто. Отже, беремо:
банку маринованих опеньків;
300 гр. шинки;
3-4 шт. вареної картоплі (можна відварити "в мундирі";
3 яйця;
майонез;
пучок зеленого цибулі.

Далі діємо просто:

Шинку, картоплю ріжемо кубиками, яйця варимо, охолодити, дрібно рубаємо. Гриби, якщо великі, теж поріжемо, якщо дрібні - можна залишити як є.

В глибокий салатник або миску викладаємо шар за шаром, кожен промазуючи майонезом:

- 1 шар: гриби;
- 2 шар - зелений лук;
- 3 шар - шинка;
- 4 шар - картопля;
- 5 шар - варені яйця.

Коли всі шари будуть викладені, щоб вони гарненько просочилися майонезом, салат треба буде поставити в холодильник на пару годин. Перш, ніж подати до столу, салатник перевертаємо на плоску тарілку, щоб він був гіркою.

Чесне слово, дуже смачно!!! Приємного апетиту!
Просмотров: 495
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, шар

Рекомендовані рецепти:

Горіхові рогалики
"Медова" свинина з імбиром
Ліниві голубці з грибами
Оладки з чорницею
Апельсинові квадратики
Соус "Бер-блан"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: