Головна » Статті » Рецепти

Салат з м'яса гребінця зі свіжим огірком і майонезом
Для приготування цього салату вам потрібно взяти наступні інгредієнти:

П'ятсот - шістсот грамів м'яса морського гребінця;
Чотири - п'ять свіжих великих неперезревших огірків;
П'ять - шість столових ложок зеленого горошку;
Два - три яйця;
Один пучок зеленої цибулі;
Чотири - п'ять столових ложок майонезу;
П'ятнадцять - двадцять грам зеленого салату;
Сіль - за смаком.

Спосіб приготування:

1. Огірки помийте, очистіть від шкірки і наріжте половинками. З половинок виріжте зерна з частиною м'якоті. Вирізану частину огірків дрібно наріжте.

2. М'ясо морського гребінця промийте, відваріть в підсоленій воді, остудіть і наріжте кубиками.

3. Яйця відваріть і дрібно наріжте.

4. Наріжте зелену цибулю.

5. Змішайте нарізані яйця, огірки, цибуля, м'ясо морського гребінця і зелений горошок. Заправте майонезом, посоліть, перемішайте.

6. Отриману суміш розкладіть в поглиблення свіжих огірків гіркою.

7. Прикрасьте листочками зеленого салату і подавайте до столу виклавши фаршировані огірки на блюдо.
Просмотров: 487
Категория: Рецепти |
| Теги: гребінця, наріжте

Рекомендовані рецепти:

Готуємо "Рибник"
Цукерки "Вишневий мармелад"
Картопляний салат з беконом та помідорами
Трюфелі з апельсинових скоринок
Рис з помідорами та базиліком
Рулет з мовою і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: