Головна » Статті » Рецепти |
Салат з м'яса гребінця зі свіжим огірком і майонезом
Для приготування цього салату вам потрібно взяти наступні інгредієнти: П'ятсот - шістсот грамів м'яса морського гребінця; Чотири - п'ять свіжих великих неперезревших огірків; П'ять - шість столових ложок зеленого горошку; Два - три яйця; Один пучок зеленої цибулі; Чотири - п'ять столових ложок майонезу; П'ятнадцять - двадцять грам зеленого салату; Сіль - за смаком. Спосіб приготування: 1. Огірки помийте, очистіть від шкірки і наріжте половинками. З половинок виріжте зерна з частиною м'якоті. Вирізану частину огірків дрібно наріжте. 2. М'ясо морського гребінця промийте, відваріть в підсоленій воді, остудіть і наріжте кубиками. 3. Яйця відваріть і дрібно наріжте. 4. Наріжте зелену цибулю. 5. Змішайте нарізані яйця, огірки, цибуля, м'ясо морського гребінця і зелений горошок. Заправте майонезом, посоліть, перемішайте. 6. Отриману суміш розкладіть в поглиблення свіжих огірків гіркою. 7. Прикрасьте листочками зеленого салату і подавайте до столу виклавши фаршировані огірки на блюдо. | |
Просмотров: 660 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |