Дивно простий салат, офігенний на смак, для приготування потрібні свіжі курячі яйця, соус песто (його можна заздалегідь приготувати і зберігати в холодильнику), свіжі салатні листя (в даному випадку використаний мікс салатного листочків), потрібна так само ще і сьомга солона, майонез і кетчуп. Готуємо салат: спочатку треба зварити яйця-пашот. Це не складно зробити, спочатку киплячу воду треба розмішати так, щоб воронка вийшла і тут же швидко в цю воронку треба розбити яйця. Варити три - чотири хвилини і потім вже яйце можна виймати. У цьому салаті можна використовувати перепелині яєчка, просто зварити їх у шкаралупі і очистити.
Далі салатні листочки треба промити, а солоний лосось дрібненько нарізати, змішати з майонезом і кетчупом, у вигляді котлеток маленьких (кульки) скачати і до салатних листя викласти. Яйця-пашот сюди ж відправляємо, трохи солимо і додаємо заключний інгредієнт - соус песто. Салат можна їсти, поки салатні листочки не почали в'янути. Приємного!
|