Салат досить ситний і корисний, оскільки містить поєднання курячого м'яса і свіжих овочів. Необхідні продукти: 2 курячі грудки, 1 великий корінь селери (200-250 гр), 2 морквини, 2 свіжих огірка, 2 зубчики часнику, петрушка і кріп, майонез або сметана, сіль, мелений чорний перець (за смаком). Процес приготування: Курячі грудки занурити в киплячу підсолену воду, відварити до м'якості, охолодити і порізати маленькими кубиками, десь в 1 см стороною. Також дрібно нарізати і огірочки. Моркву і селеру почистити і натерти на крупній тертці. Часник пропустити через прес чеснокодавилки. Всю зелень дрібніші нашаткувати. Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити і заправити майонезом. Можна салатик зовсім "полегшити" за вмістом калорій, якщо замінити майонезну заправку якісним натуральним йогуртом або змішати віночком пару столових ложок оливкової олії і ложку лимонного соку, а замість солі використовувати соєвий соус.