Головна » Статті » Рецепти

Салат з креветками та грибами
Салат зовні виходить досить красивим, рожево-мармурового кольору через спеціально пофарбованої заправки.Необходимые продукти: 300 гр очищених креветок, 300 гр консервованих маринованих печериць, пів склянки довгого рису, 1 салатна солодка цибулина, 1 червоний болгарський перець, пучок кропу, 3 столові ложки лимонного соку, сіль і перець за смаком.
Заправка: 2 столові ложки майонезу, 1 їдальня ложка кетчупу або томатної пасти, по 1 чайній ложці конька і соєвого соусу.
Процес приготування: креветки відварити в киплячій солоній воді з лавровим листом і трьома горошинами чорного перцю протягом 5 хвилин. Відкинути на друшляк, дати стекти воді, полити лимонним соком.
Рис зварити до м'якості в склянці підсоленого окропу.
Гриби, цибулю, болгарський перець нарізати невеликими кубиками, дрібно нашаткувати зелень.
Всі підготовлені інгредієнти змішати.
Збивати віночком всі компоненти заправки в однорідну масу, залити салат, перемішати, дати настоятися 15 хвилин в холодильнику.
Просмотров: 501
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, салат

Рекомендовані рецепти:

Гречка з консервованим тунцем
Пиріг з сиром та вишнями
Три рецепти хачапурі
Парові булочки
Апельсинові квадратики
Fougasse - або що таке фугас?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: