Салат з креветками, кальмарами, оливками і кукурудзою: Пекінська капуста 200г Яйця 3 шт. Консервовані кальмари 185м (1 банку) Креветки (варені) 150г Кукурудза 400г Оливки 80г 8 шт. Помідори черрі Майонез, зелень петрушки. Яйця відварити до готовності, остудити, очистити, нарізати соломкою. Помідори черрі вимити, обсушити, розрізати на чотири частини. З кальмарів, оливок і кукурудзи злити рідину, оливки розрізати навпіл, кальмари нарізати невеликими шматочками. Пекінську капусту вимити, обсушити, нарізати тонкою соломкою. Петрушку вимити, обсушити, розібрати на листочки або дрібно нарізати. У салатнику змішати кукурудзу, кальмари, креветки, оливки, помідори черрі, пекінську капусту і яйця, перемішати, заправити салат майонезом, ще раз добре перемішати і прикрасити зеленню петрушки.
|