Головна » Статті » Рецепти

Салат з капусти з майонезним соусом
Як правило, я готую салат з капусти з олією та цибулею. Але одного разу спробувала приготувати за цим рецептом, і мені дуже сподобався і результат і сам процес. Таке блюдо можна навіть запропонувати до святкового столу. Як же приготувати капустяний салат з майонезним соусом?
Нам необхідно взяти:

Моркви - двісті п'ятдесят грамів;
Капусти - один кілограм.

Для соусу:
Сметана - двісті п'ятдесят грамів;
Майонез - двісті п'ятдесят грамів;
Гірчиця - пару столових ложок;
Цукор - п'ятдесят грамів;
Сіль - дві чайних ложки;
Перець мелений чорний - одна чайна ложка;
Яблучний оцет - дві столові ложки.

Процес приготування:

Спочатку шаткуємо капусту. У мене є спеціальний ніж для цього. Моркву тру на тертці. Після цього змішую моркву і капусту.

Окремо готую соус. Змішую всі запропоновані компоненти в мисочці, добре перемішую і заливаю ним капусту. Після цього треба ретельно перемішати, щоб соус покрив всю капусту. Потім складаємо все в миску і прикрашаємо зеленню.

Приємного апетиту!


Просмотров: 674
Категория: Рецепти |
| Теги: капусту, п'ятдесят

Рекомендовані рецепти:

Рис з помідорами та базиліком
Вишневий штрудель з сиром
Апельсинові квадратики
Торт "Медовик"
Цукерки "Вершкові тягучки"
Ескалопи з свинини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: