Головна » Статті » Рецепти

Салат з кальмарами
Необхідні для приготування цього салату інгредієнти: половина кілограма кальмарів, п'ять курячих яєць, одна середня морква, третину склянки рису, одна велика ріпчаста цибулина, листя салату, майонез для заправки; для маринаду - половина чайної ложки солі, одна чайна ложка цукру, дві столові ложки оцту.
Ріпчасту цибулину необхідно почистити і нарізати соломкою, а потім замаринувати - залити окропом, який потім додати сіль, цукор і оцет. Дати цибулі промаринуватися протягом 15 хвилин, а потім перекласти її в друшляк, щоб стекла рідина.
Тушки кальмарів відварити в підсоленій воді (опустити в окріп і варити хвилини три, не більше, щоб м'ясо не стало жорстким). Готові кальмари остудити і порізати соломкою.
Курячі яйця круто відварити, почистити і нарізати дрібними кубиками. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці. Рис відварити до готовності.
Всі підготовлені інгредієнти змішати і заправити майонезом, а потім викласти на прикрашену листям салату тарілку.
Просмотров: 534
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: відварити, почистити

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди "сонечка"
Бісквітний торт на день народження
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Ліниві голубці з грибами
Соус "Бер-блан"
Свинина за оригінальним рецептом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: