Продукти, які будуть необхідні вам для того, щоб приготувати такий салат: 100 грамів темного винограду без кісточок, 300 г яловичої печінки, дві середніх розмірів репчатых цибулини, одна досить велика морква, один пучок зеленого салату, дві столові ложки рослинної олії, дві столові ложки вершкового масла, перець червоний і чорний мелений та сіль - за смаком. Яловичу печінку промити, після чого її слід порізати на невеликі шматочки і тушкувати в невеликій кількості води на сковорідці, потім печінка потрібно остудити і посипати сіллю і перцем. Моркву і цибулю слід почистити і нарізати потім: морква - соломкою, а цибулю - півкільцями, після цього овочі обсмажити на вершковому маслі поки вони не будуть золотистого кольору. До овочів додати печінку і тушкувати близько п'яти хвилин на малому вогні. Виноград потрібно вимити і потім кожну ягідку треба розрізати на половинки. З'єднати всі підготовлені інгредієнти салату, заправити рослинним маслом, додати сіль за смаком і дуже акуратно перемішати. Салат прикрасити листям салату.