Головна » Статті » Рецепти

Салат з яловичої печінки з виноградом
Продукти, які будуть необхідні вам для того, щоб приготувати такий салат: 100 грамів темного винограду без кісточок, 300 г яловичої печінки, дві середніх розмірів репчатых цибулини, одна досить велика морква, один пучок зеленого салату, дві столові ложки рослинної олії, дві столові ложки вершкового масла, перець червоний і чорний мелений та сіль - за смаком.
Яловичу печінку промити, після чого її слід порізати на невеликі шматочки і тушкувати в невеликій кількості води на сковорідці, потім печінка потрібно остудити і посипати сіллю і перцем. Моркву і цибулю слід почистити і нарізати потім: морква - соломкою, а цибулю - півкільцями, після цього овочі обсмажити на вершковому маслі поки вони не будуть золотистого кольору. До овочів додати печінку і тушкувати близько п'яти хвилин на малому вогні. Виноград потрібно вимити і потім кожну ягідку треба розрізати на половинки.
З'єднати всі підготовлені інгредієнти салату, заправити рослинним маслом, додати сіль за смаком і дуже акуратно перемішати. Салат прикрасити листям салату.
Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: яловичої, салат

Рекомендовані рецепти:

Тости з овочами і пастою авокадо
Ягідно-фруктовий десерт
Вафлі вершкові
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Цибулевий джем
Яблука, фаршировані салатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: