Головна » Статті » Рецепти |
Салат "Русалонька"
Салат «Русалонька» стане чудовою прикрасою святкового столу чи порадує членів родини під час звичайного обіду. Ситне, живильне і при цьому дуже корисна страва готується швидко і просто, тому вдається будь-якій господині, навіть в тому випадку, коли несподівано нагрянули гості. Інгредієнти: - 1 банку рибних консервів; - 200-300 грамів морської капусти; - 2-3 яйця; - 100 грам крабових паличок; - 250 грам майонезу. Для приготування салату «Русалонька» дрібно наріжте морську капусту, дана процедура необхідна для того, щоб капуста легко перемішувалася з іншими інгредієнтами та не створювала труднощів за столом, коли гості будуть накладати салат із загального блюда в індивідуальні тарілки. Рибні консерви ретельно розітріть з допомогою вилки або ложки до тих пір, поки вони не перетворяться в однорідну масу. Яйця відваріть, остудіть і дрібно наріжте. Наріжте крабові палички. Всі інгредієнти змішайте і заправте майонезом. Салат «Русалонька» готовий! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 668 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |