Головна » Статті » Рецепти

Салат "Русалонька"
Салат «Русалонька» стане чудовою прикрасою святкового столу чи порадує членів родини під час звичайного обіду. Ситне, живильне і при цьому дуже корисна страва готується швидко і просто, тому вдається будь-якій господині, навіть в тому випадку, коли несподівано нагрянули гості.
Інгредієнти:

- 1 банку рибних консервів;
- 200-300 грамів морської капусти;
- 2-3 яйця;
- 100 грам крабових паличок;
- 250 грам майонезу.

Для приготування салату «Русалонька» дрібно наріжте морську капусту, дана процедура необхідна для того, щоб капуста легко перемішувалася з іншими інгредієнтами та не створювала труднощів за столом, коли гості будуть накладати салат із загального блюда в індивідуальні тарілки.
Рибні консерви ретельно розітріть з допомогою вилки або ложки до тих пір, поки вони не перетворяться в однорідну масу.
Яйця відваріть, остудіть і дрібно наріжте.
Наріжте крабові палички.
Всі інгредієнти змішайте і заправте майонезом.
Салат «Русалонька» готовий! Приємного апетиту!


Просмотров: 668
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, наріжте

Рекомендовані рецепти:

Млинці з зеленою цибулею
Омлет з щавлем і сиром
Тости з овочами і пастою авокадо
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Пряники медово-бананові
Угорські булочки з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: