Головна » Статті » Рецепти

Салат «Подарунок»
Салат «Подарунок»:

3-4 яйця,
5-6 шт. огірків,
200 р майонезу,
2 курячих грудки,
горошок консервований 1 банка,
1 цибулина,
1 пакетик желатину,
200 г твердого сиру,
зелень,
моркву,
червоний болгарський перець (для прикраси).

Киньте свіжу брокколі в каструлю з киплячою злегка підсоленою водою. Варити 8 хвилин, після чого вийміть і охолодіть. Брокколі розберіть на маленькі шматочки – можна використовувати тільки суцвіття. Якщо ви вибрали заморожену брокколі Bonduelle, необхідно її повністю розморозити в холодильнику протягом 24 годин, або при кімнатній температурі протягом години. Таким чином, брокколі збереже свій смак, колір і максимальну кількість вітамінів. По черзі викладайте в тарілку: порізаний смужками качанний салат, таким же чином порізане куряче філе і суцвіття брокколі. Готовий салат посипайте насінням гарбуза або соняшнику і поливайте 2-3 ложками йогурту.

Просмотров: 409
Категория: Рецепти |
| Теги: брокколі, салат

Рекомендовані рецепти:

Булочки з шинкою, зеленню і часником
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Шарлотка з мандаринами
Цукерки "Вишневий мармелад"
Салат "Сільський"
Дачний овочевий салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: