Салат «Подарунок»: 3-4 яйця, 5-6 шт. огірків, 200 р майонезу, 2 курячих грудки, горошок консервований 1 банка, 1 цибулина, 1 пакетик желатину, 200 г твердого сиру, зелень, моркву, червоний болгарський перець (для прикраси). Киньте свіжу брокколі в каструлю з киплячою злегка підсоленою водою. Варити 8 хвилин, після чого вийміть і охолодіть. Брокколі розберіть на маленькі шматочки – можна використовувати тільки суцвіття. Якщо ви вибрали заморожену брокколі Bonduelle, необхідно її повністю розморозити в холодильнику протягом 24 годин, або при кімнатній температурі протягом години. Таким чином, брокколі збереже свій смак, колір і максимальну кількість вітамінів. По черзі викладайте в тарілку: порізаний смужками качанний салат, таким же чином порізане куряче філе і суцвіття брокколі. Готовий салат посипайте насінням гарбуза або соняшнику і поливайте 2-3 ложками йогурту.
|