Це дуже смачний салат, але трохи тоскний в приготуванні і, до речі, з'єднувати всі інгредієнти треба тільки перед подачею страви до столу. Необхідні продукти: листочки салату свіжі, креветки (розмір будь-який, можна і тигрові і дрібні креветки купувати), хліб білий (два не товсто відрізаних скибочки), майонез + олія оливкова часник, лимон (потрібен лише сік). Спочатку треба приготувати грінки, хліб натираємо часником, нарізаємо кубиками і сушимо в духовці. Або нарізаємо хліб кубиками і підсмажуємо на сковорідці в рослинному маслі. Для аромату часничок додаємо в масло.
Листочки салату треба гарненько промити, просушити, можна паперовими серветками сушити. Креветки можна відварити, але краще обсмажити (якщо є сковорідка гриль - найкращий варіант). Листочки салату рвемо на дрібні шматочки, зверху сухарики остиглі і викладаємо креветки остиглі. Зверху заправка: майонез ретельно змішуємо з маслом рослинним і сік лимонний сюди ж вливаємо, але потроху. Заправка не повинна бути занадто кислою, по консистенції вона досить густа. Приємного!