Головна » Статті » Рецепти

Салат "Ананас"
Салат з кумедною назвою "Ананас" готуватися швидко. Головне - при подачі на стіл постаратися надати йому таку брехливу форму тропічного плода.Салат викладається шарами на овальному блюді, всі верстви промащуються майонезом:
1. Варені картоплини, 2-3 штуки, натерти на крупній тертці, трохи посолити, викласти витягнутим колом, створюючи форму-основу.
2. Відварений в підсоленій воді велика куряча грудка, порізана маленькими кубиками.
3. Дрібно порізані мариновані огірочки, 3-4 штуки.
4. Натерті на крупній тертці 3 варених курячих яйця.
5. Ананаси, консервовані кубиками, 3 столові ложки.
6. Твердий сир 100г, тертий на дрібній тертці.
Укладати, створюючи овальний купол, ретельно зверху змастити майонезом. Тепер, створюючи "шкірку" ананаса, викласти половинки маринованих печериць. Можна це зробити і половинками волоських горіхів або мигдалю. Обов'язково використовувати пір'я зеленої цибулі порею або для завершення загальної ананасної схожості.
Просмотров: 635
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, тертці

Рекомендовані рецепти:

Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Листкова коса з капустою
Рулет з мовою і сиром
Готуємо чапаті
Сирні оладки з зеленню
Печінка, приготована з овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: