Головна » Статті » Рецепти |
Салат "Ананас"
Салат з кумедною назвою "Ананас" готуватися швидко. Головне - при подачі на стіл постаратися надати йому таку брехливу форму тропічного плода.Салат викладається шарами на овальному блюді, всі верстви промащуються майонезом: 1. Варені картоплини, 2-3 штуки, натерти на крупній тертці, трохи посолити, викласти витягнутим колом, створюючи форму-основу. 2. Відварений в підсоленій воді велика куряча грудка, порізана маленькими кубиками. 3. Дрібно порізані мариновані огірочки, 3-4 штуки. 4. Натерті на крупній тертці 3 варених курячих яйця. 5. Ананаси, консервовані кубиками, 3 столові ложки. 6. Твердий сир 100г, тертий на дрібній тертці. Укладати, створюючи овальний купол, ретельно зверху змастити майонезом. Тепер, створюючи "шкірку" ананаса, викласти половинки маринованих печериць. Можна це зробити і половинками волоських горіхів або мигдалю. Обов'язково використовувати пір'я зеленої цибулі порею або для завершення загальної ананасної схожості. | |
Просмотров: 674 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |