Красиве і незвичайне блюдо, яке стане прикрасою будь-якого столу! Необхідні інгредієнти: половина кілограма шинки, 600 грамів м'ясного желе, 250 г сиру, 150 г майонезу, три курячих яйця, одна середнього розміру морква, три зубчики часнику, один пучок петрушки. Курячі яйця слід зварити круто. Моркву теж треба відварити. 200 грамів шинки треба порізати на скибочки. На блюдо налити тонкий шар м'ясного желе і зверху на нього викласти скибочки шинки, а на шинку покласти порізані кружальцями яйця і морква, а після вилити ще трохи желе і поставити в холодильник на пару годин. Шинку, яка залишилася, необхідно порізати тоненькими скибочками. Сир потрібно натерти на крупній тертці, часник подрібнити і все змішати з майонезом. На скибочки шинки викласти начинку і загорнути кожен рулетиком. Потім ці рулети слід викласти в блюдо і залити рештою м'ясним желе, після чого страва знову повернути в холодильник до повного застигання желе. Готову страву прикрасити зеленню петрушки.
|