Продукти, які потрібні для того, щоб приготувати такі рулетики: 500 г листкового дріжджового тіста, 100 грамів волоських горіхів, 100 грамів будь-яких сухофруктів по вашому смаку, дві столові ложки меду, одне куряче яйце, дві столові ложки рослинної олії, цукрова пудра. Волоські горіхи потрібно подрібнити і злегка роздавити широкою стороною леза ножа. Сухофрукти (найкраще для даному рецепту брати курагу і родзинки) необхідно дрібно порізати. Після цього змішати подрібнені сухофрукти з подрібненими горіхами і додати мед для більшої в'язкості начинки і добре перемішати масу. Листок дріжджового тіста необхідно розкачати до товщини три-чотири міліметри, потім викласти на нього начинку і скрутити в рулет, який потрібно буде розрізати на кілька частин. Отримані рулетики викласти на попередньо змащений олією лист, а потім змастити їх зверху збитим яйцем. Випікати рулетики в духовці при температурі 170-180 градусів протягом 12-15 хвилин. Готові гарячі рулети щедро посипати цукровою пудрою.