Головна » Статті » Рецепти |
Рулетики з баклажанів з морквяної начинкою
Це блюдо буде доречно як за святковим столом, так і в будні. Готувати його швидко. На смак виходить дуже пікантно і калорійність не зашкалює. Нам знадобляться наступні інгредієнти: Баклажани - 2 штуки; Морква - 1 штука; Помідори - 1 штука; Часник - 2 або 3 зубки; Сир - 50 грамів; Перець, сіль, майонез, олія рослинна. Процес приготування: Баклажани для цього рецепта краще брати довгі. Промити і нарізати уздовж тонкими пластинами. В цьому мені допомагає спеціальна шинкування. Але також можна і ножем акуратно порізати. Після цього треба порізаний баклажан перекласти в миску, потім присолити, залишити на півгодини. Нарізати на кубики помідори. На тертці натерти сир. Морква промити, почистити, потім натерти на тертці. Моркву обсмажити на сковороді. Потім додати нарізаний помідор і перемішати, трохи протушкувати. Масу охолодити і з'єднати з сиром, майонезом і видавити часник через прес (часникодавку). Окремо обсмажити баклажани. Потім на кожну обсмажену смужку покласти начинку і згорнути рулетиками. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 583 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |