Головна » Статті » Рецепти

Рулетики з баклажанів з морквяної начинкою
Це блюдо буде доречно як за святковим столом, так і в будні. Готувати його швидко. На смак виходить дуже пікантно і калорійність не зашкалює.
Нам знадобляться наступні інгредієнти:

Баклажани - 2 штуки;
Морква - 1 штука;
Помідори - 1 штука;
Часник - 2 або 3 зубки;
Сир - 50 грамів;
Перець, сіль, майонез, олія рослинна.

Процес приготування:

Баклажани для цього рецепта краще брати довгі. Промити і нарізати уздовж тонкими пластинами. В цьому мені допомагає спеціальна шинкування. Але також можна і ножем акуратно порізати. Після цього треба порізаний баклажан перекласти в миску, потім присолити, залишити на півгодини.

Нарізати на кубики помідори. На тертці натерти сир. Морква промити, почистити, потім натерти на тертці.

Моркву обсмажити на сковороді. Потім додати нарізаний помідор і перемішати, трохи протушкувати. Масу охолодити і з'єднати з сиром, майонезом і видавити часник через прес (часникодавку).

Окремо обсмажити баклажани. Потім на кожну обсмажену смужку покласти начинку і згорнути рулетиками.

Приємного апетиту!


Просмотров: 520
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Оладки з чорницею
"Той самий" столичний кекс
Пиріг з горіхами
Українські пампушки з часником
Куряче суфле "Ніжність"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: