Для того, щоб приготувати цей рулет вам знадобляться такі продукти: 700 грамів яловичини, 350 грамів свинини, 40 г вершкового масла, 40 мл червоного вина (солодкого), 100 г ріпчастої цибулі, 50 г моркви, чотири зубчики часнику, 15 г борошна. 200 мл червоного столового вина, лавровий листок, чорний перець і сіль. Яловичину необхідно нарізати на шматки товщиною близько одного сантиметра і як слід відбити. Свинину потрібно подрібнити за допомогою м'ясорубки, потім до неї слід додати 40 мілілітрів солодкого вина і гарненько перемішати. Після цього підготовлений свинячий фарш слід рівним шаром розподілити по відбитих шматочків яловичини і згорнути їх у рулетики, які потім перев'язати ниткою. Отримані рулети посипати меленим чорним перцем і сіллю, і трохи обсмажити на вершковому маслі. Моркву, цибулю і часник почистити і потім дрібно нарізати. У каструлі розтопити 40 грамів вершкового масла, перекласти туди цибулю, часник і моркву, кинути лавровий листочок, а зверху викласти рулетики. На сковорідку, де обсмажувалися рулети, вилити столове вино і довести його до кипіння, після чого додати пасероване борошно і ретельно перемішати, а потім залити отриманою сумішшю рулети. Тушкувати страву, закривши кришкою, півтори години на невеликому вогні. Готові рулети подавати з соусом, в якому вони тушкувалися.
|