Дуже смачне і красиве (святковий) страва виходить за цим рецептом. Для приготування потрібні овочі свіжі та хороший шматок свинини. Що значить хороший: само собою м'ясо повинно бути свіжим, шматок досить великий і не дуже жирний. Цей шматочок треба буде промити і хитрим способом нарізати. Хитрість полягає в тому, що м'ясо треба буде вкруговую нарізати, щоб стінки залишалися тонкими і при цьому весь шматок треба перетворити в один великий тонкий пласт. З овочів знадобляться: морква, баклажани і болгарський перець. Овочі попередньо треба буде запекти в духовці, зняти шкірку (з перцю і баклажана), моркву запікаємо вже очищеною. Потім овочі тонкими у всю довжину овочів нарізаємо пластинками і на посолене і поперченное м'ясо викладаємо. М'ясо Рулетом згортаємо, зверху теж перчимо і солимо, обв'язуємо ниткою і кладемо в ємність і відправляємо в духовку. На кіло м'яса умовно потрібен час запікання в духовці. Зверху м'ясо треба поливати соком і зрідка рослинним маслом змащувати. Приємного!