Список необхідних продуктів (на 6-8 порцій): для тесту - чотири курячі яйця, 160 г борошна, 125 г цукру, 30 г розтопленого вершкового масла, рослинна олія для змащування дека, дві столові ложки цукрової пудри; для начинки - один стакан малинового конфітюру, 300 мл жирних вершків, половина кілограма малини, 100 грамів заварного крему. У великій мисці необхідно збивати яйця кімнатної температури з цукром протягом 10 хвилин, щоб вийшла густа піна. Потім ввести муку і розмішати. Потім влити в тісто вершкове масло і акуратно перемішати. Деко або форму застелити пергаментом для випічки, змастити невеликою кількістю рослинної олії і трошки присипати борошном. Вилити на деко тісто і поставити в духовку розігріту до 180 градусів на 7-8 хвилин. Бісквіт вийняти, швидко перевернути на кухонний рушник і зняти з нього папір, бісквіт разом з рушником згорнути в рулет і дати йому полежати в згорнутому стані хвилин п'ять, а потім розгорнути назад і почекати поки він охолоне - таким чином його буде легко згорнути вже з начинкою. Вершки збити, додати заварний крем і перемішати. Бісквіт змастити конфітюром, потім кремом з вершків і після цього розподілити по крему ягоди малини. Згорнути рулет і поставити в холодильник на 3-4 години. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
|